Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor maandag 8 April 2013

61 reacties

 1. Ouddorp deed gisteren zijn best. In de ochtend echt teveel mist maar toen deze opklaarde wel hele cleane lijntjes. Niet zo hoog maar voor de logboarders, SUp’ers en kids zeker pret. Later op de middag kakte het wat in. Vond zelf zaterdag iets beter (meer hoogte).

 2. Op de webcam nog steeds leuke shorebreak. De offshore wind heeft de golven totaal niet weggeblazen.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/leukeshorebreak.jpg[/img]

 3. Ziet er inderdaad een stuk beter uit dan gister. Jammer voor de kantoorslaven onder ons (incluus mijzelf)…

 4. Wijk vanmorgen 8.00, ik was jammer genoeg mijn schoentjes vergeten 🙁
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_0400web.JPG[/img]

 5. Heeeeeeeeerlijk heb ik gesurft in Noordjewijk 🙂 Ooow wat is het water lekker warm 😀 Ik genoot van het zonnetje op me bolletje 🙂 Nou morgen weer in zee. Hoppppppaaaaaaaa 😀

 6. Wijk van 13.30 – 16.30 was een traktatie! Eindelijk weer eens echt gesurft. mannetje of 6 in het water .. mooie redelijk krachtige heup tot borst lijnen, lekker weer .. Jippy!

 7. Scheef was lekker! 16:30-18:00, lekker rustig in het water, lange ritten, 12 graden, zonnetje, helemaal goed!

 8. Kijk eens wat daar aankomt. De batterij voor morgen is weer opgeladen. Nog zo’n dagje zou leuk zijn!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/20mm52020523.jpg[/img]

 9. Je ziet maar weer, waar mensen blij van worden. Niet van een mooie auto niet van een mooie vrouw/man. Niet van een mooi huis dan maar van een mooie golf :o)

  Heerlijk ik ga genieten morgen. Ik ga chilllaaaaa. Ik ga lekker slapen nu en dan zeg ik rette kattet naar beter surf bed 🙂

 10. NHN was wederom niet echt de moeite, maar voor longboard of sup oke.
  Uh wijk heup tot borst hoog?! Petten was kniehoog op de sets.
  Ik hoop dat het noorden ook nog aan de beurt komt dit jaar, de goede dagen sinds januari zijn op 2 of 3 vingers te tellen…

 11. gaat die swell nou nog komen? Alertwaardige golven nog niet gezien. ik twijfel om eerder weg te gaan van werk, maar geen zin om allerlei smoesjes te gaan bedenken…

 12. Swell pikt niet verder op. Getij kan wel het verschil maken, vooral in N-H. Maar ik zou er geen vrij voor nemen. Er komen nog een paar interessante situaties aan de komende dagen. Tot zondag, dan wordt het waarschijnlijk flat, maar wel 20 graden!

 13. WaZ viel inderdaad tegen vanmorgen (06:30-09:00). Vergelijkbaar met zondagmiddag in Noordwijk. Klein en clean. Enige verschil met zondag is dat de golfjes iets eerder braken, zodat het net wat langer duurde voordat mijn longboardfin door het zand begon te slepen.

 14. Is 3 mm handschoentjes & cap met deze watertemperaturen warm genoeg? Ik wil hierover niet weer een hele discussie veroorzaken hoor ;p

 15. Ik heb een 3mm cap, vorig jaar beviel die goed, maar ik weet niet hoeveel mm handschoentjes ik dit jaar moet kopen (ik ging vorig jaar namelijk wat later surfen). Hoeveel mm hebben jullie?

 16. Ik heb ION handschoentjes te koop. Maat XL 5/3mm. Voor mij zijn ze te groot. 2 keer gebruikt. Voor mij was het een miskoop omdat ze net een maat te groot zijn.
  Dubbel sealt, dus een flap onder je wetsuit en eentje over je wetsuit.
  Nieuw waarde €55,- Nu €40,-

  06-52554817

 17. komt er iets moois aan voor zo meteen in N-H?

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/spec_ana1-6.jpg[/img]

 18. Nou nee, die boei ligt veel te ver weg en de richting weet je niet, misschien wel oost?

 19. hmm helaas.. na de hele dag anderen gevolgd te hebben vanaf kantoor is nu ieder sprankje hoop om nog een nat pak te halen weg..

 20. Klaar met die pis golfje uit het verre oosten….geef mij maar slappe zuidwester golven of een iets uit noord west. Kan nie wachten.

 21. lag er in op wijk van 10.00 tot 14.00 twas niet veel soms een golf die grappig was beetje spelllevaren in je eentje dus maar goed zon op je kop en leeker peddelen en af en toe een golfje was grappig tzag er wel mooi uit maar heel klein net te doen met een 9,6

 22. @bart,

  Ga je deze week nog een keer naar de mv?waar kom je vandaan? Ik ben er Nog steeds niet geweest en ben er wel erg benieuwd naar!

  Robin

 23. Zandvoort van 1200-1400 was best leuk.
  kniehoog maar wel clean met af en toe een heup tot borsthoge verrassing met waaiende kammetjes.
  Had het op een gegeven moment gewoon heet in me 5/3 met cap en handschoenen.

 24. Gaat niet veel meer worden vandaag aan de boeien af te lezen. Verder is het erg mistig en het is de vraag of die mist weg trekt.

 25. Gister ff in Noordwijk geweest van 15:30 tot 16:30 , was niet veel(wel heel gezellig,dat wel) Heel af en toe wat kniehoge golfjes, uitschieter tussen knie en heup, clean en weinig wind. Verder wel lekker hoor en ben blij dat ik toch ben gegaan, zo wordt ik iedere x een beetje beter maar vlgnd x liever meer en heuphoge golven please;-)

  @Chuck B:Uhh…wat zijn “waaiende kammetjes”??

 26. Hoe ziet het weekend er uit? Msw geeft ongeveer 1 meter aan voor zaterdag op zandvoort. Dat zou mooi zijn!

 27. zou de ZW morgen bij LW al genoeg golven produceren? Want in zeeland kan dit wel eens voor leuke sessies zorgen…