Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Maandag 4 Juni 2012

33 reacties

 1. Art of Surf
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Art-of-Surf1.jpg[/img]

 2. Heerlijk..!! Eindelijk meer hoogte er in..!! Na het werk een duik nemen..!!

 3. Dat is dus geen indropper… Het is ook een kunst om een golf met elkaar te delen. Zolang hij nog alle mogelijkheid heeft om van de golf af te gaan is alles prima!

 4. Anderhalf jaar aan de goldcoast gewoond, Coolangatta, daar deelt iedereen golven zolang je de ander niet in de weg zit. Deze jongen kan nog makkelijk out-droppen, daarnaast zou het shortboard veel sneller moeten zijn dan dat longboard dus no worries.

 5. het enige verschil is dat het bij jullie hier geen goldcoast is….

 6. ik weet niet waar de ophef vandaan komt, maar er staat helemaal geen surf …. misschien leuk voor een longboardende beginner maar meer dan dat is er niet van te maken ….. 104 cm recht uit noord, 13cm “deining” …. met wat fantasie een knie/heup snappertje meer niet, de harde sideshore helpt ook niet bepaald

 7. hier is het nog wederom nog crap. hopelijk met vloed 15:40 een stuk meer hoogte..

 8. Heb jullie hulp nodig!!!! Daar gaan we weer! Klaar voor ronde 2! Deel deze post en vertel het rond en STEM voor mij!!! (Kan 1x per dag!)

  De meeste zullen wel denken..waar gaat dit over! Ik ben gekozen als een van de 25 finalisten van Europa, Afrika en MiddenOosten in de ‘Roxy Let The Sea Set You Free’ wedstrijd. Wat ik kan winnen: Een leven als Roxy girl, vette trips en noem maar op!

  Check it out!

  Kleine moeite en zal mij enorm helpen! Bedankt allemaaaaal!

 9. Heerlijk gelongboard op de Zuid eergister en gister. Toch straks nog ff kijken.
  Gister helaas wel weer in een surf etiquette discussie beland met een andere longboarder. Hij was zo overtuigd van zijn gelijk dat dat een beetje m’n humeur verpestte maar de golven maakten alles weer helemaal goed!

  Situatie was als volgt en ik was surfer A, stond al lang maar hij vond toch dat ik indropte….pfff

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding 2012-06-04 om 12.02.49.png[/img]

  Ik hoop dat ‘ie dit leest (komt van de HSA-site), dan weer wat geleerd.

  Delen was trouwens een betere optie geweest, gezelliger ook! Ik snap die gold-coast mentaliteit wel zolang je er voor zorgt dat je geen gevaar bent voor de ander natuurlijk.

 10. Vergeet bovenstaand verhaal!!!!…..Ik zat dus mooi wel fout!!! Ik ben namelijk niet vanuit een voorrangspositie gestart lag wel verder buiten en stond daarom dus veel eerder maar niet vanuit een voorrangspositie….Ik schaam me diep!!! Zeker ook omdat het een erg lekkere golf was. Mocht ik ‘m nog een keer in het water tegenkomen dan zal ik hem mijn welgemeende excuses aanbieden en hem voorrang geven op alle golven van die sessie!
  Blame on me!!!

  Situatie was dus ongeveer als volgt:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding 2012-06-04 om 12.36.51.png[/img]

  Gelukkig vergeet ik het nou nooit meer!