Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Maandag 16 April 2012

35 reacties

 1. K13 brengt geluk (=golven) vandaag. Meer nog dan gisteren.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm35013272.jpg[/img]

 2. Dat is onzeker. Klein verschil in timing in de verschillende modellen. ECMWF is later dan de andere forecast modellen. Ik krijg pas weer een update van ECWMF vanavond iets voor 21 uur. Misschien gewoon de gok maar wagen dus..

 3. heeft iemand weleens op de zandmoter aan de monster kant gesurft met een noorder wind? MIsschien is de wind met zijn 350 graden nog te veel aanlandig.. scheveningen zuid waarschijnlijk beter..

 4. Toen die er net was wel een paar keer lekker gesurft met dit soort condities. Ik weet niet hoe het nu is veranderd. Ga om 14u kijken en ws. wel even een surfje wagen. Wel een eind lopen, maar wie niet waagt die niet wint..

 5. Tobias,
  Wat wordt de laagwaterspot als vanavond de wind eruit gaat in omgeving WSL? Z’motor, Scheveningen, HvH?

 6. Hee Tobias, als ik een reverse arial 520 doe, met aflandige wind land ik altijd een beetje achter de golf, welke windrichting is hier het beste voor?

 7. Afgelopen zaterdag lag er een fotograaf in het water bij Wijk, heeft iemand een idee waar deze platen eventueel online te zien (zullen) zijn? (naast de best-of in de Six..)

 8. Deze middag de belgische kust afgereden, en nergens een mooie golf zien lopen, juist op een spot liep het lekker ergens in oostende, dik hoog en veel power, wel klotsbak
  sweeeeeeeeeeeeet

 9. wat gaat het morgen worden op wijk ?? ik wil graag op mn verjaardag doen wat ik het liefst doe en dat is dus surfen

 10. Eind volgende week vertrek ik richting Labenne. Is er ergens nog een linkje te vinden naar de watertemperatuur ter plaatse?
  Zou nl. graag in mijn 3/2 gaan surfen……

 11. Foto’s Domburg vanavond met laag water!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/22mm29013288.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/22mm40013289.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/23mm32013292.jpg[/img]

 12. kijkduin was goed te doen vanavond met laagwater. war er het zelf de eerste keer in en blij dat er nog weer toe kwam om er met zijn twee de golfen te scoren. lekker zonetje erbij

  iemand een idee hoe bergen ann zee gaat met laagwater?

 13. bedankt Tobias .
  de wind valt mee maar de golfen zijn niet surfbaar op wijk 🙁 maar weer op zoek naar een nieuwboard

 14. Gisteren gesurft op Wijk van 19:45 tot 21:00. Eerste 45 min waren slecht maar vanaf circa 20:30 naast de pier was het best wel goed te noemen. Heel onverwacht best wel lekker gesurft.

 15. Wat doet die baggerboot daar???

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding 2012-04-17 om 14.47.12.png[/img]

 16. Wijk bunker >> voorbij dorp wildwaterbaan van 12 – 13 was rukker de ruk ..
  Klotsen en weinig kracht .. helaas pas bij thuiskomst de pier bekeken op de cam .. waar het wel loopt…

 17. zie dat schip ook al dagen lang heen en weer varen over de vaargeul, nam aan dat’ie ‘m uitdiept. maar kweet ’t ook niet.

 18. met Pasen uurtje boven bordeaux gesurft…..een 3/2 zou ik nog niet doen…..tenzij je maar heeeeel even in het water wilt liggen……schoentjes en evt zelfs handschoentjes zijn een aanrader, ik had een oude 5/3 aan met schoentjes.
  Vorig jaar was dat wel anders!!!

 19. Wat denk je dat die baggerboot daar doet. De vaargeul op goede diepte houden. Volgens mij heb jij teveel paas eitjes gegeten