Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Donderdag 4 Oktober 2012

11 reacties

 1. Storm onderweg voor morgen-ochtend:
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12mm47016360.jpg[/img]

 2. Tobias, heb jij een tip voor een surtripje dit weekend op max 5 uur rijden vanaf utrecht? Of is NL ttoch de beste optie vanaf zaterdag? Thanx!

 3. wijk 10.30 tot 14.00 oudhollandse klots maar soms een mooi lijn uit het niets en zelf een lpaar lange ritjes vanaf de achterste bank en iderdaad was het even haast geen wind en lekker surfen niet echt hoog maar te doen lag er als enigst in! waar was iedereen nu ? twas best te doen ik heb me vermaakt

 4. niet helemaal alleen maar met de wijkzeehond op 10m afstand twas nog schoon in het water zal na morgen wel anders zijn als stront geloost gaat worden met al die regen

 5. ..hier niet gelezen maar Schev gisteravond 18:15-19:45 toch echt krachtig en tot overhead goeie golven!!
  Niet weggelegd voor beginners.

 6. lekker bezig Dirk!
  zeker niet onaardig voor een hollandse surfer.
  Heb zelf mn jaarlijkse Indo/Bali trip gemist dit jaar en na het zien van die heerlijke golven in boardshorts komt t Bali-surfgevoel weer helemaal terug in gedachten, leuk filmpje!

 7. Leuk filmpje. Leuk om te zien dat je langzaam steeds ietsje beter werd. Probeer je turn onderaan de golf harder in te zetten voordat je naar de bovenkant van de golf gaat 🙂 Meer je schouders ten opzichte van je middel in de richting waar je hen wil erbij draaien.

 8. @ Dirk nice man, eerste spot is kuta beach of balian ? Racetrack was rustig zeg! Mooi filmpje kefrl