Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Donderdag 22 November 2012

25 reacties

 1. Een paar webcams onder elkaar. Zuid-Holland en Zeeland nu te veel hoogwater, maar kan zo weer beter worden. Zeeland overigens maar klein en wellicht beter na de middag als de wind toeneemt.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/s10mm27017435.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/d10mm31017437.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/w10mm42017428.jpg[/img]

 2. Lekker weertje,beetje golfjes,maar slappe hap.. dus werkend nederland je mist niet veel. Ben je echter vrij,tuurlijk ff gaan dan..

 3. Windguru geeft voor Zuid Holland morgen geen slechte forecast. Nu wordt dit wel verder gemeten en slinkt flink voordat het bij de kust is maar…is de vrijdagmiddag nog een prima surfmoment?

  Wordt wel gesproken in het bericht over de ochtend maar dan kan ik helaas geen vrij nemen van de baas..

  Ieder zinvol antwoord wordt zeer gewaardeerd!!

 4. Heerlijk van 8 tot 1030 noord-holland. Zeker niet slap, richting hw wel minder power ook vanwege “steeds minder west” in de golfrichting. Mooie goed lopende cleane golven, zon, en matige zuiden wind. Kwamen zo rond 9uur schouderhoge sets door, Heerlijk!

 5. Ben de winter alweer goed zat, te vroeg donker om savonds te surfen, weekends vrij maar dan is het steeds flat.

 6. Check ff goed de locatie van dat park. Vriend van me woont in dubai maar dat park is volgens hem een paar uur rijden vanaf dubai

 7. Vrijdag-middag zal er nog wel een klein golfje lopen in Zuid-Holland. Beter in N-H, maar ook daar hoogte gehalveerd. Vrij vragen bij je baas kan beter voor maandag. Het ziet er nog steeds gunstig uit als ik naar de avondruns van UKMO, GFS en ECWMF kijk.

 8. wijk van 10.30 tot 14.oo was in de ochtend echtlekker mooie cleane golven en een zonnetje op je pan twas heerlijk twerd later wel minder en slapper maar dat mocht de pret niet drukken ik zit n nog steeds met een glimlach op mn gezichtt blij te wezen :-))
  op naar morgen ochtend

 9. Off topic:
  Is er nog iemand in de regio Haarlem, Zandvoort, A’dam ( in ieder geval N-H) die een tweedehands boardbag voor een 6’5 shortboard over heeft en deze wil verkopen? Zo ja? Stuur me een mailtje: jorgdevisser@gmail.com
  Thanks!

 10. ..net een ticket geboekt naar agadir voor de kerst en oud & nieuw
  nu zit d-frost surfhouse al vol evenals endo surfcamp. Heeft iemand nog een tip waar het goed toeven is aan de kust? Eenpersoonskamertje in leuk surfcamp? Duits surfcamp ook geen punt; kan ik me duits wat oefenen.. Bedankt voor de tips:)

 11. @ Maarten surfmaroc, ben ik ook geweest was top!

  Dit lijkt niet bepaald 170 cm 😀
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Naamloos.jpg[/img]

 12. @maarten:

  je moet iets verder door rijden naar taghazout, kan je bij surf’n stay verblijven, ze verhuren appartemeneten tussen de lokale bevolking vlak aan het strand bij hashpoint, je zit op wandelafstand van alle killer spots, zoals, killerpoint, devilsrock, mysteries,…… wij hebben daar 400 euro voor 2 weken betaald, zij is een ierse die het verhuurd, suppertoffe mensen, je kan altijd in haar appartement gaan chillen enzo, echte aanrader, zeg maar dat yves van belgie je gestuurd heeft, mss kent ze me nog, cht de max

  cheerio

 13. 134cm nu, wacht maar tot het tij er in komt alhoewel ik denk dat de meeste het nu ook wel als 130cm zouden ervaren.

  Calculator is ook niet exact voor Wijk maar algemeen het noorden van het land.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/09mm28017452.jpg[/img]

 14. Idd schevenoord kak,kom er net uit…maar wel lekker weer,gelukkig.. vrij hoef je er niet voor te nemen. Misschien iets later?

 15. flat noemen we dit…… we kunnen wachten op het getij,….maar dan is het ook flat… jammer