Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Donderdag 10 Mei 2012

18 reacties

 1. Het slepende front vlak voor de kust van Z-H, te herkennen aan de knik in de lijn met onder de blauwe driehoekjes en boven de knik de rode halve rondjes. Dit zou even het droppen van de wind tot gevolg moeten hebben. Kaartje is van 14 uur in de middag.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/donderdagmei2012.JPG[/img]

 2. Tom, ik denk niet dat je het echt wil weten. Gewoon lekker van het weer genieten daar. Veel golven zijn er namelijk tot en met volgende week dinsdag niet. Daarna swell, maar ook onshore wind. Lekker weg in eigen land beter idee dus.

 3. @oke want ik wou eigelijk woensdag pas gaan. volgens mij gaat het beter worden?

 4. Vrijdag zal nog wel een golfje lopen van de wind met wat onshore wind er op, maar swell is dan nog niet gearriveerd. Hieronder een mooi kaartje van de windafname 2e hleft van de middag vandaag. Zonder wind ook niet veel aanmaak van golven, maar toch kan er voor de regio Wassenaarse slag tot ongeveer Zandvoort nog wat binnenkomen met opkomend.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/thu10may.jpg[/img]

 5. Is scheef een beetje te surfen tussen 11.30-14.30 zaterdag? Is namelijk wel laagwater rond die tijd maar kan helaas niet later/eerder….

 6. Terug van weg geweest, en weer ff off topic, mea culpa 😉

  momenteel nog steeds in china en het gebrek aan golven in de shanghai area is killing 😛 overigens wel aardig wat board producenten hier in de buurt! iemand enige ervaring met chinese boardjes? zit er aan te denken om er 1 mee te nemen, maar moet er wel ff 8 uur voor on thé road 😛

  mahalo!

 7. De golfgegevens zien er prima uit maar de webcams laten er (nog) niets van zien.. Zou het zo nog wat kunnen worden in Zandvoort met opkomend tij?

 8. @ Bart

  dat het te surfen zal zijn is niet de vraag maar of er ruimte is dat is wat anders. Zoals Tobias al zei gaat er een constest: http://www.tacky.nl/surf/article/?id=117184 gehouden worden. Het zal dus drukker dan normaal zijn en misschien een goede reden om eens te gaan searchen als je wat meer golven alleen wil riden! Anders ook leuk de contest erna te komen bekijken!

 9. Wie weet of je op sumbawa in Indonesië surfboards kunt huren. in de buurt van super suck!?

 10. Stoked voor het weekend!!!!!!!!!!!!!
  @Jorg ik zou morgen even een last minute check doen.
  Tobias slaapt vast al.

 11. @longfoot:
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/chinesepopout.jpg[/img]

  🙂