Nuttige surfweer info:

Het Surfweer voor Dinsdag 12 februari 2013

45 reacties

 1. Thx for the report!

  Er was surf in Belgïe. kniehoog tot max. halfbilhoog. Tamelijk clean!

 2. Hoorde dat de winter het beste seizoen was om te surfen…en ik had mezelf nog zo voorgenomen de hele winter flink door te oefenen, heb dus nog niet echt kunnen werken aan mn surfskills helaassss…maar we geven de moed niet op!! Still hope for THE best!!! En dan idd maar op mn longboardje de ‘surfslag’ oefenen haha

 3. Zijn er nog mensen die volgende week een trip in gedachten hadden om naar Frankrijk te rijden!? Heb je nog plaats en iemand nodig om wat kosten te denken? Let me know!! Mail me naar m.zonneveld@live.nl

 4. @Kook, dat is misschien zo in Spanje of Portugal. Bij ons kan het juist in de zomer langdurig goed zijn (met slecht weer). Hartje winter kunnen logge hogedrukgebieden wel eens de dienst uit maken, waardoor het flat is. Dat is nu ook het geval. De enige kans op golven volgende week komt van een straffe en koude noordooster. Als het hogedrukgebied boven Scandinavië een beetje goed ontwikkeld en ten zuiden van ons lagedruk ligt, gaat het boven de wadden goed waaien uit oost tot noordoosten. De hel van ’63 , maar wel surfen!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm05018806.jpg[/img]
  In het EPS cluster van de meest recente ECMWF run is Member 1 zo’n geval van NO-wind. Dit is echter op 168 uur van nu. Kan dus nog alle kanten op. Iets met westenwind is echter onwaarschijnlijk (helaas).

 5. Tenzij je een goede NO-wind spot weet natuurlijk, maar het ontbreekt de komende tijd aan voldoende deining begrijp ik? 🙁

 6. Iemand ervaring met surfcamp in Marroko?
  We vliegen op Agadir en zijn nog op zoek naar een goeie spot om te verblijven.

 7. @Kevin

  je vliegt naar agadir? wanneer? ik ga er overmorgen heen, ik zelf surf veel en mijn vriendin krijgt daar les (anders mag ik dat weer de hele tijd doen:P). eerste keer echt surfcamp maar komt er volgens mij op neer dat je gewoon een apartementje krijgt hoor.

  maatje van me gaat twee keer per jaar er heen en volgens hem wordt alles prima geregeld en lijkt het of je in spanje zit, alleen wordt er 7 keer per dag gebeden:P

 8. Kloteweer hier, heb maar snel 4 weken
  India en 2 weken malediven geboekt voor van de zomer. Kerstvakantie twijfelen we nog maar waarschijnlijk 2 weekjes Peru. Paasvakantie iemand sugestie? Misschien Zuid-Afrika of gewoon Calli…Hopelijk stuurt Neptunus tussendoor nog wat naar hier om in vorm te blijven.

 9. @ kevin Wanneer ga je? Wij vertrekken volgende week zaterdag, hebben ook nog niets geboekt behalve een ticket.

 10. Als je naar taghazout gaat hoef je op de ticket na eigenlijk niks te boeken. Auto huren kan bij aankomst (en taxis en bussen zijn ook goed te doen) en in taghazout val je om van de goedkope appartementjes. En zat mensen met wie je eventueel kan delen. en lekker eten all over the place. dus gewoon gaan zou ik zeggen!

 11. Heerlijk gesurft vanmiddag! Laagwater, offshore wind. Super mooi lopende Cleane lijntjes met power die over zeker 50 meter perfect braken. Kleine heup hoog. Kon de pocket meestal net niet voor blijven op singlefin longboard, maar toch een paar snelle epic ritjes gescoord! Na half uur was het opeens afgelopen, denk vanwege op gang komende stroming. Was nog wel een kunst om met longboard over echt spekgladde strand tegen de wind in terug te lopen. Toch weer stoked!

 12. Ga over een week paar dagen naar fuerteventura.
  Ik dacht naar corralejo en boardje huren bij quiksilver…..iemand betere ideeen ?

 13. @fuerte wij gaan al jaren naar fuerte en ik zou in lajares even bij joyas langsgaan. Supertoffe gasten met de juiste mindset en ECHT verstand van surfen en vette boards maken.

 14. taghazout: surf’n’stay maroc bij een ierse, wij betaalde 400 euro voor 2 voor appartementje met zeezicht 🙂

 15. hey Kevin,
  laat dat toch zitten man, dat Dfrost.
  In het dorp vlakbij Agadir(taghazout) zijn zoveel plekken te vinden om te verblijven. Kunnen die locals ook wat verdienen, bovendien een stuk goedkoper.
  Vanuit taghazout zijn zo een stuk of 6 klasse-spots lopend bereikbaar, anders pak je de bus als je iets verder wilt gaan (0,50ct) of de taxi (2euro).
  Explore en veel plezier!
  (kom net terug, was super, en kijk nu weer lichtelijk teleurgesteld naar het hollands buiten…)