Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zondag 9 December 2012

46 reacties

 1. Vannacht 4-6 meter hoge golven uit het noorden voor bijna de hele Noordzee!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm04017760.jpg[/img]

 2. Heerlijk dikke bakken surfen @ Cadzand
  Hoogte zat er goed in, soms wel wat close outs.

 3. Mag ik Steven en Jan even bedanken voor een hele lekkere sessie vandaag! Hij was weer heerlijk.. Bij twijfel toch gewoon altijd gaan.

 4. morgen 2e helft van de ochtend Westerschelde , strand op het zuiden
  Grote kans dat het daar goed zal zijn.

 5. Gisteren gemerkt dat mijn surfboardje toch heftige vliegambities heeft… Zelfs geen startbaan nodig, vanuit het water lukt het ook…
  Leek trouwens meer op een kolkende ZW-rivier dan op een zee. En twordt toch betrekkelijk koud.

 6. Omstreeks 9u bij Vlissingen
  [img]http://i45.tinypic.com/2rdeqgi.png[/img]
  [img]http://i50.tinypic.com/1695jxl.png[/img]

  Het zag er echter wel beter uit dan het was. Omstreeks 11u was het ook al gedaan met de pret :c

 7. Valkenisse was goed te doen, rond 10. lekkere dikke schuivers en een aardig fris windje op de klets

 8. Iemand al op de zuid geweest? Secret spot was vanwege de stroming echt geen doorkomen aan..

 9. Volgens mij was de zuid heeeeel dik vanmiddag,althans wat ik vanaf de noord kon zien?? Ben heel benieuwd,zag er twee man heen gaan,echte helden..iemand foto’s?

 10. De Zuid was echt heel erg hoog! muren!
  na 4 rondjes was ik er wel weer klaar mee! beter krachten sparen en op naar morgen!

 11. hier ff een klein verslag vanuit brazil.. fortaleza(ceara) t noorden van de stad was nice and clean. fortaleza zuid heftige dikke bakken maar erg rommelig op praia do futuro./..natal pontanegra (rio grande nort) mooie dikke rollers ge surft daar 1,5/ 2.5 m en echt nice! en als je die kleine gasten daar zie schieten door de short-braek ,mannetjes van 10 tot 16 jaar RESPECT!! van af woensdag nog een weekje PIPA ik hoop daar weer super nice wave’s te pakken,,,, en anders op een long board tussen de dolfijnen.. t nadeel is dat de wind bijna altijd uit zee komt niet veel wk 2 tot 3 maar geen
  offshore nog ff AWC WEATHER checken kan je de hele wereld checken er liggen nu op het moment twee depressies die legen elkaar inwerken nog even afwachten wat dit brenkd?
  greets from brazil

 12. Wat leuk voor je acke, ik deel dit soort ervaringen meestal met vrienden en mensen die ik ken. En als ik dan echt ff mn ei kwijt wil is er altijd wel een luisterend oor in de wondere wereld die facebook heet. Wij willen verder vooral weten hoe de surf in de Noordzee gaat worden en hoe het aan de andere kant van die grote plas water is kan ons echt geen ene sikkepit schelen:D veel plezier verder in brazilie.

 13. @Tobias: Ga je nog wat zeggen over de surf van vandaag??
  Naar mijn idee staan er wel wat golven maar zijn ze wat slapjes, en uit NNO, de wind draait rond de middag op hoogwater naar offshore dus dat zit wel snor. Op de cams ziet het er nog niet heel erg aantrekkelijk uit maar wellicht dat het rond HW stukken cleaner wordt.

 14. Dan kijk maar eens op de cams in België. En ik zit hier achter m’n pcke en bureauke. Kreeg geen verlof

 15. Ik zie op de webcam van Noordwijk al wat mooie lijntjes hier en daar, al is het nog wel wat laag. Dat zou rond 13.00 u met hoogwater beter moeten worden. Overigens voorspeld Windguru vanmiddag al een draai naar westenwind maar dat zet vandaag nog geen zoden aan de dijk met een knoop of 10, morgen kan de westenwind wel wat roet in het eten gooien.
  Is mijn gedachtegang zo ongeveer correct?

 16. Klinkt lekker daar in Brasil Acke, altijd leuk om wat buitenlandse avonturen te beleven en te horen van anderen. Have fun!

 17. ik heb niks te veel gezegd, eerder te weinig. Het was prachtig clean rond hoogwater er er zat voldoende hoogte en lijn in . En een overheerlijk zonnetje. ’t Was een topdag!!

 18. pijpzijkert zal het zeker niet laten om een buitenlands verslag te tikken heb al mijn vrienden al genoeg gestalkt op facebook!! dat ik zo stoked ben van het surfen hier. DUDE!!