Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zondag 29 December 2013

28 reacties

 1. Windkaartje met weer eens een meer W tot WNW georiënteerde wind op de Noordzee bij Engeland. Dit was om 7:00 uur vanochtend.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12295304.jpg[/img]

 2. Maandag 17:00 uur is de wind nog steeds pal Zuid. Ook in Noord-Holland lijkt de richting tot het donker te veel aflandig te zijn voor een beetje hoogte. De sterkte van de wind is wel voldoende voor een goede golfhoogte op zee, alleen moet deze dan nog wel de branding binnen geloodst worden.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12290105.jpg[/img]

 3. Het waz helemaal top hoge drops én veel snelheid weinig last van de wind!! Super ritten secret spot velsennoord!!!

 4. Dat was best leuk @ la nord 1500-1630. Rommeltje, metertje hoog, korte ritjes, zon en zout water…. Opgeladen voor morgen

 5. Scheef Noord was weer super vandaag! niet zo clean als eergisteren, maar heel goed surfbaar!

 6. @ zeewebcam Rewind: hoe laat heb je die webcamshot genomen? Waarschijnlijk tegen zonsondergang. ik lag er toen in. Mooie ritjes gehad!

 7. Heb geen problemen met uploaden van bestanden. Hieronder eentje van Domburg vanmiddag:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12290002.jpg[/img]

 8. Wijk middag ging af! lekkere dikke hollandse bakken met af entoe aardige lijn .. wel pittige peddel naar buiten.

 9. Met de gedachte dat het een surf met kleine golfjes zou worden, was het een prachtig cadeautje vandaag bij Wijk. Lekker hoge golven tussendoor en een prachtig zonnetje.

 10. Even wat anders, weet iemand wanneer ik weer mijn 3/2 kan aandoen in Nederland? Heb zin om te gaan surfen!

 11. @ Tim, pittige peddel naar buiten of een pittige sprong vanaf de pier? Maar het was indd wel lache in wijk!

 12. Beste Tobias, Weet je of het nog Off shore gaat waaien voor oud en nieuw. Ik woon nl in scheveningen dorp en bevind me al 48 uur op Sensation black. Als de wind draait naar aflandig dan hoop ik dat de muziek van de stapelaars richting Engeland waait!!! Onze vriendelijke buurt coach/ wijk agent heeft een mooie stereo toren gedoneerd die zij 24 uur per dag mogen gebruiken? ps kan niet slapen

 13. Wat een pech. In de nacht van oud en nieuw draait de wind van offshore (ZZO) naar sideshore (ZZW). Misschien in Scheveningen nog net parallel genoeg om de rook en het lawaai niet het land in te laten waaien. Overdag is het in ieder geval goed slapen met een offshore briesje…

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12290741.jpg[/img]

 14. @havenmeester
  Woon ook in scheveningen dorp en de afgelopen nachten ook mogen genieten van de prachtige muziek die onze mede-scheveningers ten gehore hebben gebracht. Ik vermoed dat de batterijen op waren (of oom agent is tot inkeer gekomen)want ik heb het vannacht niet meer gehoord.

  on topic: Hopelijk wordt het vanmiddag nog wat met de golven want het is nu niet veel soeps

 15. Same here, uit frustratie gisterochtend naar het geluid gaan zoeken. Woon ook in Dorp en kwam tot de conclusie dat de ‘muziek’ vanaf zuid kwam! Politie zou er iets aan doen, terwijl de wijkagent Twittert: Ik ben voor zuid. Gelukkig gisteravond om 22u muziek uit, maar nu mogen ze weer.. Alvast gelukkig, BOEM BOEM BOEM, nieuwjaar.
  Surf was trouwens niet fantastisch, misschien later!

 16. Haha,wat grappig zeg van die herrie,ik heb het ook,en mn buurman heeft om 4.00uur ’s nachst mij opgebeld,omdat hij dacht dat ik mn muziek aan had staan!!
  Moest ik nog aan m uitleggen dat het van het strand kwam.. zaterdagnacht ging het helemaal los… die stapelgasten slapen soms 3dagen lang niet,ze zijn stapelgek.

 17. zie toch echt wel mooie lijnen op de wijk cam …..iemand eyeball?
  veel plezier er mee ik moet werken grrr