Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zondag 16 December 2012

14 reacties

 1. Ja zielig dit, arm beest jammer dat hij het niet gered heeft. En die hele bureaucratie eromheen is helemaal sneu.. Naturalis lekker geilen op een nieuwe Bultrug in hun museum, nou daar ga ik dus ook nooit meer heen 🙂

  Hopelijk is het aanleiding om erover te gaan praten, zodat volgende keer gelijk gepaste actie kan worden ondernomen. 4 dagen lang niet eens serieuze pogingen ondernemen, kan gewoon niet.

  En nu maar hopen dat die rondzwemmende potvis het wel gaat overleven, er is duidelijk iets wat die beesten compleet in de war maakt op het moment…

 2. Potvis is reeds morsdeaud. Zielig dat we walvistranen laten terwijl Henk de zeebaars massaal worden afgeslacht door staandwandnetten. Vroeg of laat verdrinkt een surfer aan deze ondingen midden in onze line up plekjes….

 3. Niks zieligs aan een machtig wild dier dat een natuurlijke dood sterft.

  Plofkippen in hun hokjes, en hoe runderen en varkens gefokt worden met medicijnen, dat is pas zielig. Iedereen die zo meeleeft met Johannes kan maar beter de portemonnee wat verder opentrekken en voortaan enkel nog biovlees eten. Of beter nog, vegetariër worden.

 4. Kniehoog met af en toe heuphoge uitschieter vanmiddag op Scheef (na 16u). Niks speciaals, maar toch weer effe lekker winterdip uitgesteld.

 5. uit protest nooit meer surfen ,net als de bultrug die zwemt ook niet meer.
  En zeebaars moet je eten en als die “op ” dan gewoon aan de tilapia.

  koppen dicht en niet zeiken we zitten in een crisis .

 6. tijd voor een nieuw forum dan.. zou leuk zijn om een actief nederlands surf-forum te hebben. Misschien een idee voor op surfweer, aangezien dat zo’n beetje de meest bezochte site is?