Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zondag 15 Maart 2015

32 reacties

 1. Eyeball stranden zuidelijk zuid-holland.
  Hoe verder naar het zuiden, hoe hoger de golven vandaag.

 2. Europlatform boei nu ruim 1 meter swell met riching 11 graden. Bijna pal noord dus.Piek-periode zit op iets meer dan 7s.

 3. Scheveningen Zuid 7:00-10:30 – vanmorgen eerst naar de Noord gereden; daar brak ’t rommelig (behoorlijke noord component in de wind). Daarna door naar de Zuid… dat was zeker een longboard alert; heuphoge, cleane lijnen. Eerste deel van de sessie brak het beste en ik had ook nog eens alle golven voor mezelf… ook nog twee skinny dippende dames voor mij te water (petje af, ze hielden het gewoon 5 minuten uit in de zee!)… nu lekker zonnetje, mijn dag kan niet meer stuk.

 4. Op de zuidboulevard (ten Zuiden van Huis ter Duin) zit een surfclub. Daar liggen bijna altijd wel mensen in het water.

 5. Scheef- N 10:00 -12:00 twas te doen longboardable, niet bijzonder, vaak wachten op betere sets, iig nog wat meegepakt vr de aankomende flatnezzzzz.

 6. Oostende was redelijk goed deze morgen (8-10u).Clean, een beetje hoogte en redelijk krachtig. Sinds die zandopspuiting breken de golven daar wel heel dicht bij het strand.

 7. @surfer

  Ja bij de KSN surfclub, maar voor de Branding Beach Club(nu nog Lodge geloof ik) daar breekt t wel beter, daar liggen wij als we gaan meestal 🙂

 8. Katwijk van 10.30 tot 12.30 chille cleane longboardlijnen. Heerlijk genoten, wel verdomde koud!

 9. Zondag tussen 11 uur en 14 uur heerlijke sessie op de Zuid op m’n sup
  Alleen met n bodyboarder,later kwam er n kanoër en nog een longboarder
  Soms net schouderhoogte , weinig wind en cleane lange lijnen…..
  Happy days

 10. ik weet nog steeds niet wie er nou eigenlijk die grote kruiwagen met zand in de zee geflikkerd heeft,recht tegenover SNPSTDN..?
  maar ik wilde hem/haar toewensen dat het goddelijke universum haar licht over uw leven en dat van uw naasten zal doen schijnen!!
  bij deze maak ik 1000 karmapunten over naar uw rekening.
  zo,dat moet toch ook even gezegd worden?

 11. he @tobias waar was dat dan? stond vroeg op tjekte alle cams surfsbaars …..:-( heb duidelijk iets gemist …bummer moet ik weer een week wachten op golven

 12. Ziet er goed uit Tobias! Jammer voor mij dat er vandaag gewerkt moest worden :(((

 13. Scheef zuid van 8:00 tot 10:15 erin gelegen. Eerste half uurtje moest ik helaas de longboarders alles gunnen (te slap voor me fish) maar daarna was het echt lekkerz soms wat lang wachten op setjes maar rete clean. En nog nog gepartysurfed yihaaaa stoked

 14. ik heb je gemist op MV – net iets te laat aangekomen dus. Toch nog leuk gesupt en gesukkeld

 15. Voor al diegenen die uit binnenland België komen en de grens over steken om te gaan surfen, wij hebben een groep waarin we mekaar laten weten als we gaan ed, zodat we autos en ervaringen kunnen delen… Ook handig om de surfende medemens uit uw buurt te leren kennen! Tot nu toe heeft het voor verschillende personen al goede sessies opgeleverd die ze anders niet zouden gehad hebben 🙂

  https://www.facebook.com/groups/695148410606544/?fref=ts

 16. Even een vraag tussendoor voor m’n mede surfers,
  Zomervakantie is gran canaria goed te doen? Of beter fuerte / Lanzarote voor de surf?
  Alvast bedankt!

 17. Bram Alle Canarische eilanden hebben altijd aan de NoordNoordwestkust golfslag vanwege de Harde constante warme Onshore wind vanuit Marroco oa die de Golven opstuwen!

  In de Winter veelal ook de zuidzuidwestkusten!

  ik vond vooral Lanzarote erg mooi met zijn onwerkelijke Vulcanische landschap, ga vooral naar
  Playa del Carmen! wat een machtige Baai is dat zeg! Zo krom als een Sikkel, 3km lang en een Tij verloop van 4 meter diep over 150 mtr denk!

  Met een prachtig Surfdorp tegen de Bergwand oplopend, bijna alle apartementen uitzicht op de Baai!

  Bezoek ook Timfaya natural park en rij door naar de Kust dan kom je bij een verlaten Lavamijn met een pikzwart lavastrand met om je heen nog de gestolde lavamuren van 200 jaar geleden!
  daar kun je ook Surfen maar niet voor Kooks!

  Veel plezier!

 18. fuerte = sterk , ventura=wind dat eiland heeft zn naam niet gekregen om de kalme bries die er constant staat…

 19. Bedoel je het strand bij Puerto del Carmen? Want dat ligt aan de zuid-west kust van Lanzarote dus daar alleen golven in de Winter? En het lijkt op de plaatjes trouwens ook niet helemaal op jouw omschrijving (meer als een tweede Playa de Las Americas).