Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 5 Mei 2012

47 reacties

 1. K13 Meetboei, de golven komen er aan.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm32013979.jpg[/img]

 2. Als je gaat surfen op scheveningen en het is kut, dan kan je altijd nog geile hotrods gaan kijken op fast!

 3. pfffffffff dikke schouderhoge, met uitschieters naar headhigh righthanders in nhn, cross-offshore 3bft, best van de afgelopen week

 4. Man ben zo verschrikkelijk stoked! Ik ga nog een keer wat posten.
  Maakt me ook helemaal niks uit dat me board stuk gegaan is.
  Schouderhoog, super hol, clean en veel power!!!

 5. Fucking sick hier ook 3 barrels gepakt waar ik de rest van het jaar op kan teren

 6. hoi tobias
  toen ik op de -heel goede- zuid aan het surfen was realiseerde ik mij dat die surf-waardering een heel belangrijk component mist: crowds!
  de golven kunnen top zijn, zoals vandaag, maar je algehele waardering gaat toch naar beneden als er 100 man ligt, ipv 10 2 dagen geleden.
  anyways…. de zuid deed zijn ding weer
  groetjes
  wouter

 7. wie raad wat er met de stick van mezz is gebeurd
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/oei.jpg[/img]

 8. Katwijk was super met opkomend, vanaf half weinig tot geen wind en off shore. Snelle holle bakken, echt krachtig…. Echt een goede sessie vandaag. De swell kwam echt goed door met hoog water. Stoked …

 9. @ maarten, bijna goed! had net te kort snelheid om ook mn centerfin er in te rammen

 10. Langeveldseslag: was goed 1-1,5m clean met een hele lichte crossoff wind……….helaas ging ik er net te laat in maar het was van 14:30-16:30 goed! Ik ging er om 16:20 in ….:)

 11. dmbg tussen 13.00-16.00 was weer lekker. stevig briesje, beetje klotsen dikke snelle bakken. Was na al dat cleane offshore gebeuren bijna vergeten dat ik in nl aan het surfen was. Hoop wel dat er snel wat graden deze kant op waaien, zou toch ook weer eens lekker zijn zonder shoes en gloves.

 12. EaZ, was top van 17:00 tot 18:30..eerder nog beter, iets minder hol dan verwacht en belangrijker..niemand in die hele zee..ik heb ze niet allemaal kunnen pakkenvoor jullie.. 😀

 13. Z-town was ziek van 13-16.30!
  Dikke holle lijnen van 3m, bijna offshore condities, +25 man in het water.
  Buitenlandse condities (behalve de temperatuur dan..brrrr)

  ✰✰✰✰✰

 14. France al dagen een platte pannekoek……..Hopelijk komt er komende week nog iets. In ieder geval zonnig en goede wijn!!

 15. 2 sessie rond zandvoort. 1e sessie only the lonely met steeds krachtigere en holler bak ken. Tweede sessie was filerijden (waar kwamen al die gasten vandaan?) maar nog goeie headhigh units. Las dat er elders wel 3 meter stond. Benieuwd hoe dat eruit ziet 😉
  Off topic: Wat een takkenherrie komt er van dat circuit

 16. Ongelofelijk, slechts 2 dagen deze week had ik afspraken, de rest vrij… ja hoor donderdag en zaterdag, de 2 beste dagen van de week…damn! Webcam laat nu weinig echt moois zien, maar hopelijk met opkomend en hoog water nog leuk vandaag….

 17. Jo toby,

  Wordt t morgenochtend nog wat in regio scheef/katwijk rond uurtje of 5.30? Was niet echt spectaculair op de noord vanochtend.
  Danke schön

 18. Morgen staat er met gemiddeld 3-4 bft minder wind dan vandaag en de richting is af en toe zelfs vrij gunstig d.w.z. sideshore of schuin aflandig. In de middag wel weer meer aanlandig, maar zeker niet zoals vandaag.

  en hoe zit het met de golfhoogte vandaag?

 19. Ik zag net het volgende lijstje langskomen:
  Scheveningen Nord:
  12pm 0,8m @ 6s
  3pm 0,9m @ 4s
  6pm 09m @ 4s
  9pm 0,7m @ 5s

 20. [img]http://www.meetadviesdienst.nl/dynamisch/forecast/image/spec_k133.jpg[/img]

  Ben benieuwd…