Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 29 Juni 2013

24 reacties

 1. J6 meting met een duidelijke bult met golven vanochtend.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/14mm20022249.jpg[/img]

 2. Ouddorp doet ff niet wat er donderdag wel was.

  Wel redelijk dikke golven maar nu nog best wel veel wind. gelukkig gaat vanmiddag de wind lekker afnemen. Einde middag/vanavond hopelijk toch nog goede surf..

 3. K13 loopt nu ook op, dus gaat wel goed komen vandaag.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/14mm30022250.jpg[/img]

 4. Vanochtend tussen 08.30 -10.45 golven tot schouderhoog op IJmuiden. Leek vanaf de kant een rommeltje maar eenmaal in het water bleek er best aardig lijn in te zitten. Belooft wat voor later vandaag als de wind wat gaat liggen.

 5. vanochtend pure ruk… niet eens in het water gelegen. wind blies plank van de auto. BAM neus gefockt

 6. Iemand een gouden tip voor een leuke golfsurflocatie met goed weer ergens komende week ??

 7. Ik heb er vertrouwen in dat er vanavond een prima nat pak gehaald kan gaan worden! Vingers gekruist….

 8. ivo hoi ymuiden kan je ook surfen andere kant van de pier maar zijn bijna nooit golfsurfers m heb rijk aleen altijd zelfde als wijk aan zee dan aan de andere kant van de pier

 9. Wie heeft vanmiddag zn surfboard + bag op de parkeerplaats van scheef zuid laten liggen? Let me know zodat ik em terug kan geven. Als je je board natuurlijk kan omschrijven :-). Laat ff je nummer of email weten, dan neem ik contact met je op.

 10. Wat ben ik een gelukkig man! Ik heb mijn board (rood boven & wit onder) laten liggen in een leger groene board bag. Mijn tel is: 06-30637346 of nielsdeveij@hotmail.com. Ik neem zeker een koude six-pack voor je mee!!!

 11. Zo, hoek het rechte gedeelte, was dik aan. Bijna helemaal cleane golven van 1,45m hoog, volgens een schatting.
  Niemand in het water behalve ik en mijn oudste zoon (9 jaar). Voor hem waren de golven overhead en te veel van het goede. Vreemd dat ik geen andere surfers heb gezien, maar is ook wel weer eens leuk!

 12. Yo mensen,

  Op 14 juli rijd ik met een vriend richting Portugal. We hebben nog plekken over. We willen rond 5 augustus weer terug zijn. Het idee is om al rijdens campings tegen te komen, of gewoon in het wild tentjes neer te zetten. Eigen planken mee, surfspots checken.

  Wil je mee 8auk@live.nl

 13. zou er morgen vroeg nog een lijn te vinden zijn denk aan de hoek of maasvlakte iemand?
  Tobias kan me voorstellen dat het een super lekkere sessie is geweest moest het helaas met de cam doen vandaag dechi die staat iets verder als waar je lag vandaag.
  altijd super rustig daar gek want die spot weten er toch een hoop te vinden.

  Gr surfup

 14. Zuid was prima van 17-19, tussen heup en schouder en clean genoeg om lekker te spelen

 15. België was amper te doen met shortboard. Maar toch weer een nat pak en lekker deugddoend zonnetje.

 16. Vanmiddag van 12 tot 5 in scheveningen lekker met mijn fish gepeddeld en af en toe mooie ritjes gemaakt. Zat vvier keer in een spaarpotje bij de blokken in de bocht vast. Flink peddelend eruit weten te komen. Parallel aan strand zo ver mogelijk uit peddelen dus. Later zag een surfer iwanhopig klauteren op de slippery blokken. m.i. Nooit doen. Maar goed, hij kwam veilig boven, althans dat meen ik van een behoorlijk afstandje te zien. Zelf lekker stoked geworden, drie dagen golfklimmen en roetschen, aaahhhhh

 17. Zandvoort van 20:00 tot 22:00 uur was heerlijk! Wind was er uit de stroming matig en de golven soms schouderhoog! Wel wat peaky en af en toen wat sneller hol dan ik gewend ben maar krachtig! Zon zien zakken en met een smile het water af!

 18. Jammer Tobias, dan lag ik een paar honderd meter links van je. Het was inderdaad lekker en het werd hoe langer hoe cleaner. Had je graag nog eens gezien. Groeten, Oscar.