Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 23 Juni 2012

24 reacties

 1. Hoi Tobias, is het vandaag in de middag wel te doen bij wijk of gaat het alleen maar harder waaien?

 2. met deze wind en de grote hoeveelheid kitters en windsurfers is het volgens mij niet echt slim om te golfsurfen op wijk die wind is nog wel te doen maar die kitters en wind gasten zijn bloed link op het water qwa snelheid en lijnen masten en boards die langs je hoofd knallen en het lijkt wel of ze het heel cool vinden om heel dicht langs je te racen maar mischien dicht bij de pier?? als daar golven komen ?

 3. Domburg gistermorgen vroeg:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11mm49014763.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11mm32014764.jpg[/img]

 4. Hey tobias. Denk je dat callantsoog met de strekdammen ng te dien is? Vorig weekend waide t erg hard en stond er harde stroming. Hoop vandaag minder, want heb nog surflessen…:)

 5. Ik hoop het ook, stroming is dankzij springtij gisteren wel bizar sterk nog. En het waait in de noordkop nog steeds krachtig tot hard. Alleen morgen vroeg eventjes wat minder wind, maar ik neem aan dat de surflessen doorgaans niet al zo vroeg starten.

 6. Toch nog gegaan vandaag… t was wel lekker surfen al waren de golven niet mooi en je moest inderdaad bij de pier met helaas mindere golfjes surfen… naja toch lekker!

 7. Petten was prima te doen met afgaand, totaal geen stroming en af en toe leuke setjes. van 13 tot 15 gesurft

 8. Hoezo gaat het surfweerbericht over “golfsurfen”?? Bij “surfen” zijn altijd golven betrokken want surf=branding. oké het moet eigenlijk surfriding zijn maar dat is verouderd. Je hebt het toch ook niet de hele tijd over “voetballen met een voetbal” of zoiets?

 9. Ha Ha, en het valt meteen op ook hè 😉 Er komen hier ook steeds meer kitesurfers en windsurfers kijken en die begrijpen niet meteen dat het hier gaat over waveriding zonder zeil of kite. En daarnaast is het ook wel weer eens goed voor de google ranking op dat woord!

 10. Google ranking OK, goeie. Kite- (gelukkig hebben zij het al over kiten) en windsurfers moeten andere namen verzinnen 😉
  Vallen bodyboarders onder golfsurfers? Of is dat categorie paralympics?

 11. (Omdat die service er sinds gisterenavond uit ligt.)
  Ik schrik mij een hoedje de service ligt eruit neeee, hopelijk kunnen ze het snel weer maken…

 12. @sponger Heb je het dan over gasten die liggend hun golven pakken, op kleine stukjes schuim alsof ze geen benen hebben?

 13. @Tj ” oké het moet eigenlijk surfriding zijn maar dat is verouderd. ”
  “Vallen bodyboarders onder golfsurfers? Of is dat categorie paralympics?”

  schaapje, als je het nog een keer leest begrijp je misschien hoe onwetend je overkomt, doe daar is wat aan.

 14. Heb me gisteren verbaasd over de vissers op de pier bij scheveningen. Na verschillende keren achterin bij het havenhoofd een lijn van de vissers langs me hoofd te hebben zien gaan, werd er zelfs iemand aan de haak geslagen! Bingo! Later wat meer naar het strand stond een oude vent doodleuk ze lood uit te gooien midden in de lineup (?!?!).

 15. thijs, neem volgende keer een schaar mee in het water. Knip je gewoon lijntje door van hem 🙂
  Of neem je een fles mee.

 16. TJ…………….pas maar op…………ik sla best hard voor een gehandicapte.

  Zonder gein…gedraag je eens normaal. Niet alleen ben je bewust beledigend naar mij en en anderen op dit forum die bodyboarden maar je bent ook onwetend.(bestel keer riptide magazine en be amazed).

  Ik besef dat het heel gemakkelijk is om achter je laptop te gaan zitten en dit soort berichten te schrijven zonder dat iemand weet wie je bent maar je zou jezelf misschien eens kunnen afvragen wat de toegevoegde waarde ervan is. Ik hoop in ieder geval dat ik nooit de dubieuze eer zal hebben om naast jou in het water te liggen als je dit soort onzin blijft uitkramen.

  @Tobias…wellicht ook goed als jij dit soort posts verwijdert en/of kort ‘mensen’ als TJ kort aanspreekt. ‘T is maar een suggestie 😉

  Cheers.
  L@rs

 17. Kan je gelijk de lijntjes van de kiters doorknippen, word echt gestoord van die gasten dwars door de line-up! Ga lekker naar je eigen gebied!!!

 18. @Tobias, hoe vroeg was vroeg?

  Ik was er zaterdag om 08:00 uur maar de stroming was niet normaal, heb niet eens geprobeerd.

  Zaterdagmiddag ben ik er wel ingegaan maar de stroming heb ik nog nooit zo sterk mee gemaakt, na een uur peddelen en 2 golven gepakt te hebben, heb ik het opgegeven

  Vanmiddag weer es proberen.

  Cammetjes in de gaten houden.
  http://www.zeelandlive.nl/?page_id=8
  http://www.zeelandlive.nl/?page_id=290
  http://www.hoteldomburg.nl/webcam-domburg/