Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 21 februari 2014

32 reacties

 1. Swell ver bovenin de Noordzee. Dat geeft toch een beetje hoop voor morgen, want de
  wave forecasts van andere sites laten maar bar weinig zien.

 2. Happy few, beginnersgolven.

  Jongens, kijk uit met de stroming naar buiten! Hoewel dat vandaag wel mee zal vallen. Golven breken niet ver achterin en op zee staat geen stroming van harde wind. Alleen van getij.

 3. Dat filmpje van gisteren is trouwens wel een must see voor de beginner.

  Zo wil je je sessie niet eindigen lijkt mij. Daarvoor hoef je eigenlijk alleen nummer 5 van de poster op http://www.hartbeach.nl/surfregels/ goed toe te passen. De andere regels zijn natuurlijk ook van grote waarde om het voor iedereen leuk te houden.

 4. niet echt verrassend dat ze in actie moesten komen met die harde aflandige wind donderdag. Wel weer een mooi voorbeeld van het fantastische werk dat deze mensen doen. Daar neem ik mijn cap graag voor af.

 5. Er kwam net rond 16.00uur heel even een klein beetje swell binnen op scheef..was al tevreden geweest met minder.klein cadootje.en nog geswellig ook

 6. Kijk, als dat al genoeg is dan moet het morgen wel goed gaan komen. De laagste frequenties zijn nu in de lift.

 7. Graag eyeballs van andere spots. Wil als het kan later op de dag nog wel even een nat pak halen!

 8. Hoi Toob, hoeveel uren later arriveert de swell gemeten bij de Ansuria boei? Ik hoop nog op een nat pak vanmiddag. 2 weken geleden al het surfgeweld gemist dus ik hoop vandaag weer wat te scoren.

  Adios

 9. Wijk 7:00-9:15 – Eindelijk weer wat golven! Niet speciaal maar ruim voldoende voor een leuke sessie: heuphoog, kleine lijntjes, bij vlagen nog best clean voor onshore en een lekker zonnetje. Lag er aanvankelijk alleen in en later met z’n drietjes… ruim voor de spits die op gang kwam toen ik me in de zon weer aan het omkleden was.

 10. Swell opbouw ziet er hoopvol uit. Het eerste stukje hiervan arriveert net op IJmuiden minutie boei lijkt t!

 11. Geen alert, wel alert…:)
  Was in ieder geval wel fun vanochtend bij golfbreker Noord…op webcam en vanaf de kant waardeloos , erin heerlijke bakjes

 12. De wind draaide rond half 5 offshore. Goede beschutting van de pier op WAZ. Longboardje was heerlijk.

 13. locals only? HAHA!!!! in your dreams, scheveningen noord is de grootste hoer-spot in NL, iedereen gaat er in 🙂

 14. Waardoor ontstond deze stroming naar buiten dan? En hou zouden beginners zich door het kijken van dit filmpje hier tegen kunnen weren?

 15. En hoe zit het dan in wijk met de stroming langs de pier. Ik zie en hoor alleen maar van problemen bij scheef. Of ligt dat aan het niveau van de surfers?

 16. Surf al een tijd in Wijk aan zee en heb nog nooit problemen gehad met stroming naar buiten…