Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 16 November 2015

41 reacties

 1. een mirakels lekker sessietje gedaan vanmorge in het westland, zeker als je het nogal onstokede weerbericht boven leest was het echt zo verkeerd nog niet.. kwam zo nu en dan toch nog een heup a borsthoog setje door!

 2. ik zat een beetje te kijken op decathlon en zag daar duikpakken van 5mm met kap. Is dit ook gewoon te gebruiken voor surfen?

 3. Niks van die onshore wind gemerkt! Op Schevenoord was een fijn aflandig briesje. Leuke kleine cleane lijntjes kunnen surfen met een minimal

 4. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/GP040105.MP4.Still002.bmp[/img]lean en zo nu en dan chest high

 5. in de kop stond een flinke bries! Morgen niet en dezelfde swell als vandaag.. keep the stoke alive, inderdaad!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/20131116_163728-1.jpg[/img]

 6. jip
  niet doen
  onderwaterpakken zijn niet zo flexibel op de surfplekken
  bovendien niet gemaakt tegen de wind [chill]
  en vaak op meerdere plekken heel dik, surfwetsuit is alleen op borst 5mm, terwijl er op benen bijvoorbeel maar 4 zit
  goedkoop is dduurkoop,
  maar 2e handsje nodig? ik heb een MT matuse 5/4mm met klein lekje, kom je winter mee door voor weinig, dan in voorjaar in uitverkoop hopen te scoren
  good luck

 7. Word je daar overvaren door een containerschip? Toch link die IJmond…

  Wel weer lekker al die krullende golven op de plaatjes. Met die offshore gaan we dat morgen hopelijk ook weer zien. En ook genoeg kracht voor een shortboard?

 8. @ Jip
  heb hier nog een c-skins session 543 Back-zip zonder hood
  3 jaar oud ,zelf 1 meter 80 en 72 kilo
  als je interesse hebt zie ik het morgen
  Btw mooie fles wijn als vergoeding

 9. vond scheveningen tegen de avond een beetje tegenvallen, beetje slappe hap en later ook rommelig. kan ook aan mij liggen. sinds die klaplong bak ik er helemaal niks meer van. alles wat ik jaren lang heb opgebouwd lijkt in drie weken tijd helemaal weg. bak er helemaal niks meer van. zwaar gefrustreerd… hoop dat er weer zo mooie noorderswell deze kant opkomt zoals vorige week om deze sessies even flink weg te spoelen.

 10. @ Betty , sterkte, kweet zeker dat je skills niet verdwenen zijn, komt wel terug klaplong geeft je lichaam behoorlijke interne optater.Geef het even de tijd.

  Groet Dr. Bob Chief exturiol brain oparations Vetenarian Hospital Chicago

 11. wordt niet veel meer vandaag. weet iemand trouwens waar ik in de buurt van amsterdam poly resin kan kopen? zoek een half litertje ofzo want moet wat repairs doen hier. haarlem?

 12. @snes In Amsterdam heb je Poly-Service (www.poly-service.nl). Heb zelf voor reparatie van een plank bij hen resin etc. gekocht en ben tevreden dus kan ze aanraden.
  Succes ermee!