Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 16 en Zondag 17 Juni

31 reacties

 1. Hmm Tobias, word het nog wat deze zaterdag in wijk rond een uur of 3 of kan ik het wel vergeten vandaag?

 2. Ik lag er vanmorgen tussen 11:00 en 12:30 in bij Scheveningen, daar was erg weinig swell. Uiteindelijk een beetje in whitewash gespeeld. Ach, in ieder geval was het lekker weer.

 3. Het begint nu, om half 5 wel iets beter te worden ziet het op scheve zuid!! de wind is er nog maar de swell breekt wat meer door, hopelijk vanavond en komende uren nog iets beter! groet JO

 4. Ik ga straks toch even kijken bij wijk…beetje wind en een half metertje zou ik al tevreden mee zijn.. neem mijn broertje mee die voor het eerst gaat dus hoop dat er wel iets loopt om op te oefenen met een longboard…en anders lekker nat pakje halen in het zonnetje :).

 5. @San: dan zou ik niet bij de pier gaan kijken. Te beschut, dus vlak. Wijk dorp is dan beter. Waarschijnlijk wel stroming, maar wat is er nou erg aan teruglopen…

 6. Zandvoort was weinig rijdbare golven en veel lopen, wat een stroming en wind zeg… Was toch leuk 🙂

 7. Maar wat een stroming op noord… Ik heb mijn zwemles wel weer gehad voor deze week.

 8. Domburg, iedereen is er net uit. Wind en stroming.

  Ik ga vanmiddag en vanavond weer kieken.

 9. Wijk 1 e parking heeft veel meer hoogte dan bij de pier, want daar is ie flakka.

  Tja en stroming zeker met opkomend. Dan stroomt ie als een malle.

 10. Thnx voor de tips… ik ben in eerste instantie bij de 1e parkeerplaats gegaan… f*ckking stroming en we lagen binnen 5 minuten 300 verder. Toch naar de pier gegaan idd voor de beschutting en minder stroming en goede keuze gemaakt af en toe kwamen er leuke setjes binnen. tussen 20:30 en 21:30 beter dan verwacht.
  Niet mega hoog maar soms een uitschietertje tot middel…ik ben 1.69 dus kan al gauw dan heheheh

 11. De wind wordt eindelijk wat minder (echt kneiterhard vanmorgen) en er komt zowaar hier in Ouddorp een surfbaar golfje. Niet groot en niet epic maar maar te doen en met een zonnetje.

 12. De noord viel niet tegen vanochtend. Kwam met opkomend steeds meer hoogte in, alleen wat meer kracht was leuk geweest.

 13. Net terug van een weekendje Domburg. Vrijdagavond een paar mini-golfjes genomen…

  Ben mijn Gopro kwijt geraakt in het water, mocht iemand hem gevonden hebben please let me know (sanderdd(@)gmail.com

 14. Wat was het lekker op wijk ergens tussen 1300 en wat later. Golven kwamen opeens heerlijk binnen
  Rollen. Echt genoten 🙂 !!!

 15. Egmond was vandaag en gisteren heerlijk. Rond 1.5m en lekkere typische zw push in de golven. Zalig. Graag spoedig hetzelfde scenario maar dan met nw wind.

  Cheers.
  L@rs

 16. Wijk gisteren van 13 tot 15 was heerlijk. Heuphoog tot schouder. SMS was spot on! Thanks.

 17. hoe ziet de forecast eruit voor wimereux aankomende donderdag? ik kan niet echt een site vinden die mij goed de swell richting enzo voor daar kan laten zien..

 18. Wordt er veel gesurft @sgravenzande? Surf nu alleen in hvh en ter heijde terwijl ik in sgravenzande woon dus lijkt me wel chill om ook daar te surfen