Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 11 Mei 2013

13 reacties

 1. Net terug van Monster. Stond eerst rond 8.30 tussen Kijkduin en Scheef Z. Dat was echt niets.

  Monster (ZM) een uurtje later was beter maar nauwelijks kracht. Rond 10.30 begon er wat meer lijn in te komen maar nog steeds futloos. Een uurtje later moest ik er toch echt uit voor een sanitaire stop (daar moeten ze toch nog eens iets op verzinnen…) . Er leek daarna vanaf de kant net iets meer kracht in te komen en zeker nog meer lijn.

  Maar alles bij elkaar niet veel meer dan beginners golfjes. Ik heb me dus nog best vermaakt! 😉

 2. Huh hoezo moeten ze daar iets op vinden. Gewoon lekker laten stromen. Zie het als een warme stroming. 😉 altijd beter dan het water uit moeten!

 3. Bredene was nog bekakter dan gisteren. Gisteren nog een aantal surfbare golfjes, vandaag zo goed als geen. Hopelijk morgen…

 4. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/image-53.jpg[/img]

  Heb t vandaag Een tijdje via de Cam bekeken maar snap niet waarom de windsurfers en de Kiters bij de haven willen varen terwijl er richting de pier nog zoveel ruimte voor hen is. Voor het golfsurfen is het juist bij een ZW of Z wind lekker om om het hoekje te liggen Vd haven want verderop wordt het dan platgewaaid door de wind. Doen ze dat dan uit naïviteit, domheid of opzettelijkheid?
  Voorop staat natuurlijk wel dat ze het ‘recht ‘ hebben om daar te zijn, maar toch….

 5. Wordt gek van die wisselende omstandigheden. Het ene uur is het lekker surfen en daarna weer helemaal niks.

 6. ik denk datje er wat te vroeg bent ingegaan 🙂

  boeien nu wel hoog genoeg

 7. Ik heb het vandaag op mijn gemak eens aangekeken, maar wat was dat een zielige bedoening in het water vandaag. Die paar suckers die toch gingen surfen heb ik geen golf zien pakken.

 8. Buiten het wedstrijdvak kan dat prima. En Scheveningen is groter dan alleen maar dat stukje..