Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 10 Augustus 2013

66 reacties

 1. Het gebied met de minste wind lijkt vandaag precies tussen de provincies Noord-Holland en Zeeland in te vallen. Echt clean wordt het met deze windrichting natuurlijk nooit.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12mm52023267.jpg[/img]

 2. Ik ga misschien tegen het einde van de middag maar dat ligt eraan hoe hard ik nu doorwerk! Heb dan wel plek but Ill keep you posted.

 3. Hola,

  Gaat het goed met je werk?:p

  Zo niet dan ga ik m’n dag anders invullen, zo ja, mooi dan wacht ik nog even.

  Groet,

 4. Wijk zag er beter uit dan Scheef, waar blijven die stoked berichten of was het te rommelig.

  poëzie:
  zeer gemiddelde deining redelijk georganiseerd binnen rollen

  🙂

 5. Ouddorp was met opkomend stoked! echt heerlijk, wind ging zo goed als eruit en wat een kracht zat er in die golven ! lekkerrrrrr

 6. Mooie sessie in het Westland vanaf uurtje of 3 tot 5. Voor het eerst sinds tijden weer hoogte en kracht in de golven. Lekkere sessie gehad iig. Stoked

 7. Wijk Waz 🙂 gisteren echt on! Wat een golven gereden. Eerst even door de branding heen maar eenmaal achter was het makkelijk om in te paddlen. Leuk druk en plezier en respect in sie wasser.

 8. Velsen noord bedoel je zeker, ja was zeker leuk bij de pier mooie hoogte, moeilijk te pakken, ‘maar eenmaal raak dan kon ik lange ritten maken.

 9. De Noord was top tussen 8.00 en 10.00! Af en toe een metertje en best nog clean. Beste manier om wakker te worden!

 10. Vanmorgen op MV2. Leek in eerste instantie niet veel, maar was uiteindelijk zo nu en dan redelijk clean met genoeg hoogte voor een leuke surfsessie 🙂 Vanaf een uur of elf kwam de wind er teveel in en was het klaar.

 11. hye,

  kan iemand zeggen of het wat wordt dinsdag in blankenberge (of ergens anders aan de belgische kust)?

 12. met welke surfers kan ik keer mee rijden wijk aan zee regio haarlem en moerlijk te komen is daar dat ik enkel een fiets heb ik lees meer surfers hier mee zitten wijk aan zee is ook lastig om te komen geen auto heb

 13. gister niet gesurft jammer genoeg, Scheef vanmiddag was wel te doen maar niet geweldig…Hopen dat het morgen en dinsdag beter wordt!

 14. Is er iemand vandaag op zandvoort geweest? Vraag me af of het nog de moeite is om vanavond te gaan.

 15. wat een kut site is dit als ik bericht er op zet gooien jullie hem er af sukkels zijn surfers toch arogrante kloot zakken zoek het uit

 16. wanneer is morgen de geschikte tijd om in scheveningen te zijn?
  ik kom uit maastricht dus ik moet het even goed plannen.

  dank

 17. Denk dat ik toch gister had moeten gaan, scheef ziet er weer behoorlijk treurig uit op dit moment….

 18. Sjonge waar vind je een chick met zo’n fuguurtje die ook nog van watersport houd… Ik geef hem groot gelijk, trouwen en nooit meer laten gaan!!!

 19. @ jeroenvw Figuurtjes zijn zo vergankelijk als een goede noorderswell (maar dit is zeker een prettige start!). Dus goede vrinden: eerst houdbaarheid, maar ook zeker de NAG-factor goed en langdurig testen, voordat je op je uberhaubt op knieen valt. Dit geldt ook voor de progressieve dames uiteraard

 20. @ Jorg: en stroming was er zat hoor in Domburg! Ok, ben verwend na Frankrijk maar loopt het daar nog wel eens fatsoenlijk? Kan het mis hebben maar mijn herinneringen zijn zoveel beter als het afgelopen jaar…..

 21. Even tussen alle romantische berichten een praktisch vraagje 🙂

  Ik ga de laatste week van augustus naar Labenne-Ocean op vakantie. Iemand ervaring daar met een goede surfschool?

 22. Maandag avond was nog prima te doen in noordwijk. Vanaf zeg half zeven tot negen. Daarna begon de tweede bank de golven stuk te slaan. Voldoende hoogte, al was het in het begin niet zo stijl en had je een wat groter board nodig. Redelijk clean, en golven die over volle breedte binnen kwamen in keurige setjes van drie. Top!

 23. @ @Labenne

  Ik verblijf op een camping (nog niet geboekt). Ben al blij dat ik het vrouwtje zover heb gekregen om te camperen bij een surfspot 😉

  Maar zal Anton van BoardnBreakfast eens mailen, thanks voor de tip!