Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Zaterdag 1 Juni 2013

18 reacties

 1. Windafname komt zondag vanaf zee:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12mm47021622.jpg[/img]

 2. Kloppen de voorspellingen ook voor de waddeneilanden? En dan in het speciaal voor Vlieland?

 3. Its on tommorow!

  Waveski match tegen mezelf op Wijkiki!!!!!!!

  Clear the Area!

 4. Net terug van een avond sessie MV2.

  Rond 19.30 er in gegaan maar toen was het nog erg ‘blown out’. Een uurtje later werden de golven echt mooier en heb ik weer heerlijke ritjes gemaakt. VOor het eerst mooie bottom turn en voor de brekende face langs (golf schouder hoog). Kon me voorstellen zo in de barrel te kruipen… Even later vergezeld door twee zeehonden. Door gegaan totdat de zon in de zee zonk (sisste trouwens niet). Lekker hoor!

 5. Gisterenavond rond hoog een leuke maar mistige peddelsessie gehad in . Deze ochtend rond 9u ook nog enkele leuke golfjes gehad… En minder last van stroming. Top weekendje!

 6. Op de boeien ruim 1 m golven en een periode van meer dan 5 s. Dat zou prima moeten zijn.
  Op de webcam (Scheev Noord) vind ik het er echter nauwelijks surfbaar uitzien. Waarom? Moment in het getij? opkomend, dus zou juist denken dat dat meewerkt. De wind? Die is minder dan gisteren, dus zou ook denken dat dat meevalt. Of is het mijn eigen interpretatie van de webcam beelden en is het inderdaad goed te doen? mmmh, wellicht toch gewoon mijn boeltje pakken en ter plaatse kijken let’s see

 7. Er zit te weinig west in de golfrichting. Strandje opzoeken welke wel genoeg naar west gedraaid is dus 😉

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/09mm16021645.jpg[/img]

 8. Gisterenavond was België OK, beetje rommelig, maar de er zat genoeg kracht in de golven. Hoogte golven ongeveer 1meter.

  Tobias, waar haal je dat kaartje met de swellrichting?

 9. Dank Tobias, goed plaatje is dat. HMCZ kende ik wel, deze plaatjes was ik nog niet bij ze tegengekomen. En ik zie nu ook dat Munitiestort er ook bij staat, terwijl ik ze vooral kende vanuit info mbt zeeland. Dank.