Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 7 November 2012

15 reacties

 1. Meetboei (java applicatie)
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/07mm43017205.jpg[/img]

 2. Jah!! Waar zijn al die beginners dan? Zou gezelliger zijn dan in mn uppie, dan ga ik ook niet naar achter met van die bakken, ben niet bang maar tis toch een btje link….grtz

 3. Komt echt wel goed hoor. Je belandt waarschijnlijk sneller weer op het strand dan je lief is!

 4. Hey Tobias, jammer dat je er al weer uit ging bij de pier.. was best leuk. Bij de blokken nog een paar hele dikke bakken onder de plank gevangen.. wel aardig dikke klots.

 5. Wat een vette acties in dat filmpje dat gisteren werd gepost over Jordy Smith. Hoe hij dat board aan zijn voeten geplakt houdt tijdens die 360 airs (en dan vooral die zonder graps) is mij een raadsel. Heeft deze held wel eens een kickflip op zijn surfplank geland? Volgens mij moet hij er toe in staat zijn.

 6. Weet er iemand waar ze chasing mavericks spelen, blijkbaar niet gereleased in belgie/ nederland……..

 7. mmhhh blijkbaar wel in nederland, wat is belgie toch een apenland, eindelijk een film die het waard is om naar de bioscoop te gaan en dan spelen ze hem niet………..

 8. De film draait gewoon in de Nederlandse zalen. Ik hem al al gezien in de voorpremiere in Zoetermer toen er gratis kaarten werden uitgedeeld. In Den Haag waren ze natuurlijk al snel vergeven, dus is deze Scheveningse boy maar naar Zoetermeer uitgeweken.

 9. viel mee hoe heavy het was.
  van 3 tot 5 was het max 1,5. wel een beetje wasmachine.
  toch wel lekker gesurft.

 10. wijk 11.00 tot 13.00 lastig uit pedellen maar na even zoeken ivm stroming toch te doen en dikke bakke gepakt achterin wel lastig te berijden met veel klots maar toch een paar mooie ritten gemaakt
  op naar vrijdag