Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 4 Maart 2015

14 reacties

 1. Een mooi krul van het laag op de satelliet. De band met bewolking (front) komt aan het einde van de middag over. Hierdoor zal de wind van meer WNW, naar iets meer NW gaan. Wellicht biedt dit toch nog ergens een kansje.

 2. Respect voor de eenzame golfsurfer op Scheef N. Wel jammer dat zijn ritjes steeds net tussen de Sportstrandcam en de Surfcam in vallen…

 3. Toch nog best lekker gesurft op scheef noord tussen half 1 en 2. Idd blown out het merendeel maar toch nog best leuke ritten gehad. Zat iig genoeg hoogte in. Gelukkig morgen ook nog vrij:)

 4. Ik heb het nog even geprobeerd op de noord met laag water maar ik kwam er niet goed doorheen. Later nog even voor de boonoonoonoos een poging gedaan (daar waar ze die punt in zee hebben gelegd bij de opspuiting) maar dat was ook niets dan een flinke work-out…Helaashelaas… morgen druk met werk dus hopen dat ik volgende week op die ene goede dag een paar uurtje kan genieten.

 5. tobias!!
  Hoe kan ik oudere reports bekijken ….. ?
  Kom er niet achter ……….

 6. Leg eens uit tim! Ik ben er nog niet uit hoe je oudere reports kunt bekijken….

 7. Goodmorning Toob, komt er vandaag nog wat swell binnen. Ik heb nog een paar uurtjes over en wil graag nog even te water.

  Aloha

 8. Noord was lekker voor een uurtje met zonsopgang maar werd daarna snel minder. Toch heerlijk genoten met veel ritten heup tot af en toe schouder