Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 22 Augustus 2012

25 reacties

 1. Please! Laten de golven er woensdag zijn. Hoe herken je de surfer? Kijk naar de droevige holoogige blikken bij aanhouden mooi weer en flatness. Vandaag in Ouddorp 20 cm en zelfs dat maakt na de afgelopen dagen al indruk!
  Pray for surf…..

 2. Wooddyssss in the houssseee 😉 Nou 14.00 in de zee liggen 🙂 Oe aah ching ching walle bing bing 🙂

 3. Heel hard de weergoden aanbidden dat die noordswell door komt. Die is altijd zo lkkr op ouddorp

 4. @Bassist(e) gezocht voor surfband

  Hoe kan ik je bereiken? De internetsite geeft geen optie om je te bereiken.

 5. Eindelijk! Denk dat ik er morgen maar voor het werk in duik. De avondspits was de laatste paar surfdagen niet te doen qua drukte

 6. zou er morgenvroeg bij eerste licht al genoeg wind zijn om een surfbare golf te maken. in belgië ? ben van plan voor het werk te gaan

 7. Woah, morgen weer het water in! Ik wilde net effe een surftripje boeken naar thaghazout. Dat wordt dus vliegen op Agadir maar ik kom alleen tickets van minimaal 400 euro tegen. Kan dat niet wat goedkoper? Iemand tips / trucs / goede aanbieders? thanks!

 8. @wijk, als er een lekker zonnetje is zou het kunnen, maar denk dat als het bewolkt is dat het te koud ix

 9. Boek je tickets voor van de winter? Niet nu gaan, voornamelijk windswells in de zomer. Waarvoor je naar Marokko gaat zijn de prachtige pointbreaks, en die lopen alleen met een krachtige groundswell.

  Wat betreft tickets, via Ryan Air vliegen naar Marrakesh. Tickets zijn goedkoop te krijgen, als je het goed doet retour voor 140 inclusief board (anders maximaal 200). Vanuit Marrakesh neem je de bus naar Agadir voor een tientje. Succes.

 10. @ Ivo
  Ik ben vorig jaar zomer naar thagazout geweest. Wat een drama golven daar in de zomer. Spaar je geld en pak liever voor 200 euro meer t vliegtuig naar indo. Emirates vliegt vanaf 580 naar jakkarta of Singapore.

  Goedkopere vluchten naar Marokko vertrekken vanaf weeze airport.

 11. Weer gesurft!! Niet super golven, wel hoogte, maar alleen al stoked omdat er weer golven zijn:)