Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 2 Januari 2013

19 reacties

 1. KNRM webcam ziet er goed uit. Nog geen goede voornemens voor het nieuwe jaar? Denk dan eens na over een KNRM lidmaatschap. Vrijwilligers staan iedere dag van het jaar voor je klaar om jou uit zee te halen bij nood. Donateur worden kan al voor 25 euro per jaar. Zie http://www.knrm.nl/steun-ons/donaties/donateurschap/ Uiteraard ben ik zelf ook donateur (sinds kort)!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/09mm01018023.jpg[/img]

 2. Ook in het zuidwesten lange ritten. Helemaal tot het strand zag ik deze shortboarder net gaan.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm43018027.jpg[/img]

 3. Ik kijk heus niet alleen maar webcams hoor. Ziet er ook goed uit op het strand zelf. Plons er nu voor het eerst dit jaar in.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/capture_06.png[/img]

 4. Zandvoort van 12:30 tot 13:00 viel een beetje tegen. Zeker op shortboard niet de moeite waard maar dat is natuurlijk ook mijn eigen fout. 😉

 5. Had op iets meer hoogte gehoopt. Hoek was oké maar je hebt niet gemist als je vandaag niet kon. Net te doen op een biscuit. Had liever meer volume gehad.

 6. Een beetje laat maar niet minder gemeend ” Gelukkig Nieuwjaar”
  Wens iedereen topgolven en fantastische love making a la longboard style, Smooth and Long 😛
  En Hakuna Matata in het water he! 🙂

 7. België was ook fun met mooie ritjes !!!!! Ik heb vandaag ook wel een volume board genomen en zag het verschil met de andere wel. De hoogte mocht meer zijn maar mij hoor je niet snel klagen.

 8. Was super rond 14u bij Kijkduin. Meer hoogte dan ik had gedacht en ook nog eens behoorlijk clean. Ondanks de koud er toch ruim 3 uur in gelegen ondanks de kou. Zit net even naar de kaarten te kijken. Ik was bang dat er volgende week niets zou gebeuren in de Noordzee, maar dit ziet er alweer onrustig genoeg uit voor aanstaande woensdag:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/20mm39018038.jpg[/img]

 9. Scheef noord liep best aardig vanmiddag 3 – 5. Beetje rommelige golven en zo nu en dan prima lijnen met de sets.

 10. zandvoort gisteren rond 1 uur prima op de achterste bank met shortboard?? harder peddelen voortaan?

 11. Ligt er maar aan waar en wanneer..
  Schev Noord gister laat op de middag ok, en zelfs erna
  tegen en in het donker (17;40) schouderhoog en zag zelfs wat jongens tubes pakken… timing and location x3!!!

 12. Ziet er wel surfable uit op dit moment. Klein, maar fijn longboarden. Shortboarden alleen nog in het noorden. En in het zuiden min of meer flat.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/s13mm33018057.jpg[/img]

  Komende dagen blijft het zo’n beetje doorgaan. Klein, kleiner, kleinst. En een zwakt tot matige wind uit het westen. Had beter gekund, maar ach we doen het er mee. Hopelijk staat er zondag nog een klein golfje voor de new years surfwedstrijd. Inschrijvingen zijn echter nog mogelijk! Zie http://www.surfverenigingzandvoort.nl/