Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van woensdag 19 September 2012

26 reacties

 1. Wind is wel een spelbreker nu hoor. zie onderstaande foto. Trekt wel lekker hol en stroming staat er zo te zien aan de ene surfer die er in ligt niet.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/2012-09-19 15.42.06.png[/img]

 2. Iemand een idee of het vanavond surfbaar is in domburg? Moet namelijk nogal een eindje rijden. Bovenstaande plaatje van Tobias voorspelt niet veel goeds

 3. Nouuu, als het net zo als gisteravond wordt (en ik dacht dat de voorspellingen voor vanavond beter zijn) dan is het prima hoor!! 🙂 Maarjah, misschien ben ik sneller tevreden…

 4. wieske; mee eens. wijk was gister zoals tim aangaf echt buffelen. hard peddelen en veel duckdiven maar dikke drops.
  chevas; ff een extra banaan eten en gewoon gaan. jump ook zo in de auto naar wijkie. gewoon knallen. 20:30 is het donker.

  surf is up partypeople!

 5. Wijk was erg leuk tussen 14:30 en 17:30. Weinig lijn en dus hele korte ritjes maar wel lekker stijl en veel kracht erachter. Ligt eraan wat je verwacht en leuk vindt maar ik heb het erg naar mijn zin gehad!

 6. voor er nog vragen komen of ik meer fotos heb. Nee dat heb ik niet,
  t was alleen ff een surf check.

 7. Domburg was heel hard peddelen, duckdiven, baggeren, ploegen, …
  Surf ?? niet echt, buiten enkele stijle drops ..
  Toch fun om in het warme water te zijn

 8. Hvh (15:00-17:00) was wel ok… Wind was spelbreker, maar weer iemand fan van het surfen kunnen maken…
  Miss dat het in de avonduurtjes beter was!?

 9. Wat een kracht hadden die bakken zeg! Pfff
  Board doormidden 🙁 gelukkig wel aan het eind van een leuke sessie.

 10. Zandvoort van 17.45-18.45 was ruig genoeg om mij te slopen. Goeie hoogte, maar vanaf de achterste bank tot aan de kant was een schuimende klotsbak. Ze bleven echt maar komen. Wel 2 of 3 toffe ritjes gemaakt op zo’n beetje de hoogste bakken van het jaar (voor mij &op zandvoort).
  Toch maar wat regelen voor donderdagavond… 🙂

 11. Help, die dikke foto (jaja) roept herinneringen op aan wijk gister.. mensen kinderen, wat een jokkel zeg.;..
  Ijmuiden vanavond was leuk.. wel tikkie rommelig en niet heel krachtig maare wel hoogte. Paar l;ekkere lange slomotion ritjes gehad..

 12. België was VETJES vandaag! WNW- tot NW-wind maakte uitpeddelen wel wat moeilijk, maar met wat duckdives en spannende peddelmomentjes viel er zalig te surfen!

 13. niemand foto’s van noord voor etenstijd gemaakt?
  Relaxed vlak langs het havenhoofd de zee in getrokken worden en vanaf daar alleen maar golven zoals jaja ze ook later nog kon maken.

 14. Twas leuk in Westkapelle! 3x van paalhoofd naar paalhoofd gegaan, nog nooit zulke lange ritjes gemaakt…

 15. Ik lag er een uur in voor dat de foto van “jaja” werd gemaakt. Het waren echt hoge bakken idd, maar was tegelijk een heel moeilijke branding. Sommige golven waren te slap (wel hoog, maar niet stijl genoeg) om zelfs door een longboarder genomen te worden. Andere golven kwamen uit het niets opzetten en piekten hoog en stijl op 1 punt. Vaak ook zeer korte golfperiode. En heel veel stroming! Een combinatie van wat “p” en “jan” schrijven. Ik heb er een dik uur ingelegen, maar weinig goeie ritten gemaakt. Wel heel veel moeite moeten doen om op een goede plek te liggen (wat dus ook bijna niet lukte).
  Ene kant leuk dit soort dagen, maar de wind en stroming zijn te veel.
  Vanmorgen windstil op Scheef, maar meteen zo goed als flat.