Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 18 December 2013

33 reacties

 1. Toch wel wat lijntjes zo te zien op de webcam’s!
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12184943.jpg[/img]

 2. Net een zoute bakkes waardig vandaag..fijn weertje!
  Op de secret spot,de noord naast het havenhoofd

 3. De verwachte ‘hoge bakken’ op Wijk tussen 8:30 en 10:00 bleven een beetje uit. ’t Zat tussen heup en schouderhoog… voor mij prima voor een lekkere pre-work-longboard-sessie.

 4. Ik lag er helemaal alleen in van 9:30 tot 11:30, in het begin was het eigenlijk niet veel, maar het cleande behoorlijk uit en vanaf half elf waren er echt wel leuke lijnen.

 5. Ah, dan heb ik jou op het strand gesproken Frederik (als jij ook op Wijk was); tof dat jij ook een leuke sessie hebt gehad. Helaas moest ik naar werk, anders was ik ook gebleven.

  @ :/, geen bewijs

 6. Wil er iemand mee naar Mundaka dit weekend? Morgen avond/nacht vertrekken. Terug voor kerst. Geef een gil.

 7. Ik denk dat jullie in Mundaka niks anders kunnen doen dan toeschouwen.
  12ft swell bij 18 seconden op alle modellen.
  Real experts only dus
  Weggegooide brandstof zou ik zeggen, en zelf surf ik al best wat decennia mee.

 8. Het zal 4 dagen achtereenvolgend zeer goed zijn, een dag misschien iets te. Dat zien we dan wel weer, genoeg shelterd spots iig. Wie niet waagt zal het nooit weten. En maandag zijn er velen surfed out, of moeten werken… je weet het nooit. Maar die swell blijft wel ff pompen.

  @Max, Ik moet morgen werken, ’s avonds een kerst diner, daarna knallen naar het zuiden. Laag water is ’s middags pas dus er is zeker tijd. Als je je nummer ofzo hier dropt neem ik morgen zsm contact op met je.

 9. Ben het zo met je eens!! Word een beetje gestoord van iedereen die denkt dat 15ft op 20 sec….helemaal de shit is…op facebook ook allemaal mensen stoked om naar hoosegor te gaan….wat de f#%k gaan ze daar doen?!

 10. Dat je je tegen laat houden door Locals..Pfff

  Als maar even hun vingertje opheffen krijgen ze een Klap van mijn Peddel!

  Zal ff lekker worden? Grmble!?%#¥£*$

 11. @Jeroen78: Ja dat was ik. Was inderdaad een onverwacht leuke sessie en werd alleen maar beter rond 11 uur (in tegenstelling tot de voorspelling).

 12. Hossegor zou ik ook niet doen met deze omstandigheden. Mundaka daarantegen kan dit prima hebben. Dat is nou het verschil.