Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Woensdag 1 januari 2013

14 reacties

 1. Vandaag een nieuwe maan.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/01014014.jpg[/img]

  Overigens is een nieuwe maan met nieuwjaar een zeldzaamheid. Maar het zegt verder niets, behalve dat we over een dag of 2 weer veel stroming hebben met opkomend en hoog water.

 2. Ik heb er vanmorgen vroeg bij Zandvoort/Bloemendaal in gelegen. het was erg fijn, redelijk clean, maar weinig hoogte en vrij veel stroming

  Het was een goed begin van het nieuwe jaar 🙂

 3. Zo, was lekker net. beetje stroming, maar een mooi begin van 2014!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/2014-01-01-15-07-29.png[/img]

 4. Was mooi in egmond veel stroming veel mensen máár geen surfers?! Nou ja misschien volgend jaar

 5. Vanaf aanstaande zondag ben ik een week in Marokko. De voorspellingen zijn 3-5 m @ 15-22 sec!! Mega golven volgens mij. Ik heb best al wat in het buitenland gesurft, maar dit wordt voor mij misschien toch iets te groot. Hebben jullie nog tips voor spots waar het als NL-surfer acceptabel is in de omgeving van Thagazout met deze omstandigheden? We hebben een auto tot onze beschikking. We willen misschien ook nog wel een dagje 150 km naar het zuiden naar Tiznit.

 6. @hans

  Dat zelfde probleem had ik vorig jaar ook. Op advies zijn wij naar ‘devils rock’ geweest. Wel opletten op de stroming maar vaak was het prima te surfen hier.

 7. @ hans:

  zeker immesouane checken dan, langste golf in Marokko, werkt alleen met big swells…..

  mss kan je ook devils rock is proberen, is in taghazout naast bananavillage, is pointbreak en loopt supper lekker vanaf 1.5 meter

  greetz