Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Vrijdag 21 februari 2014

28 reacties

 1. Nog een paar golfjes voor Texel deze morgen. Elders is het niet veel en is het wachten op de wind.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/02211235.jpg[/img]

 2. Vannacht om 01:00 uur is de wind al sterk genoeg voor een zeegang van een meter op 2 en de richting lijkt meest zuidwest. Het zit nog niet echt goed voor Zeeland en Belgie (groene kleur) maar richting het noorden kan er best wat tussen zitten.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/02214604.jpg[/img]

 3. @Tobias

  blijf het lastig vinden om in te schatten, ook met sms: morgenochtend Noord-Holland shortboardable of beter op safe spelen met longboard?

 4. Ik had er met de onshore niet veel van verwacht vanmorgen. Maar er kwamen nog best mooie lijntje binnen op Wijk naast de pier (7:00-9:00 uur). Goed begin van ’t weekend weer!

 5. Heb zelf het antwoord op mijn eerdere vraag ondervonden: longboard was toch beter geweest… De longboarders waten vanmorgen tussen 07:00 en 09:30 op Wijk ook veruit in de meerderheid. Best nog paar aardige golfjes gepakt op mijn 6’10 shortboard maar ik had met een longboard waarschijnlijk wel wat meer en vooral langere ritten kunnen scoren. Weer wat geleerd…

 6. Wijkiki was weer écht lekker vandaag. Uur of 12:00 er op, beetje wind, niet zo lekker met de SUP, maar dat werd gelukkig snel minder. Lekkere golfjes en af en toe laaaange lijnen. Ik denk tussen 13:00 en 13:30 werd het ineens erg mooi, met steeds hollere golven op de 3e (?) bank.
  Dit met een heerlijk zonnetje maakte het echt helemaal goed…

 7. Nice fun waves vandaag op scheef, clean, lekkere ritten, heerlijk in het zonnetje! @Job Hermans Photography, mooie platen!

 8. Oh such a perfect dayyyy, Wijk 14:00 – 16:00 lekkere sjurf , prima golfjes, prima sfeertje, golfhoogte +- 1.00 _ en + , alleen kleine woordenwisseling met Rappa Nui Supper, die bijna van zijn boord steeg ( hij stond al) van kijk mij eens de stoere local zijn.

  Nou vooruit dan,

  Mini-stookje

 9. oi, op de noord in t zonnetje was het prima toeven! Drie uur in t water gelegen 🙂

  thanks to noordzee boardstore lekker een longboard kunnen testen!