Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Vrijdag 19 December 2013

12 reacties

  1. Helaas, zaterdag al andere afspraken. Tobias, denk je dat er zondag voor een beginnend/intermediate surfer met beperkte duckdive skills door de branding heen te komen is, al dan niet met behulp van een havenhoofd bij Scheef of Wijk? Of kan ik beter thuisblijven vanwege ondoordringbaar schuimfront voor de line-up?

  2. Zondag in de ochtend zit een kort moment met iets minder harde wind. Je zult echter wel richting het zuidwesten moeten om met laagwater kleinere branding te vinden. Zuid-Holland reken ik ook onder het zuidwesten (bv. Ouddorp is met laagwater zonder duckdiven te doen en HvH met een paar keer ducken). Zuid-Holland Katwijk/Noordwijk uiteraard niet meer..

    [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12203256.jpg[/img]

  3. Dacht altijd dat Ouddorp te ver was om vanuit Utrecht heen te karren, maar het lijkt nog best te doen (1uur 25). Zondag maar eens kijken of ik het de extra reistijd en benzinekosten waard vind.

  4. Wijk op WabCem ziet er reasonable uit, jammer dat die camera-angle de hoek strand – pier zo weinig pakt, vanaf de eerste P ziet het er wel ok uit, als je terug lopen (wind) niet erg vind.

  5. Haha, luxe probleem… Vandaag geboekt om op kerst naar Agadir te gaan, Surf and Yoga resort, maar ik zie op surf forecast dat t er precies nogal hoog gaat zijn voor een beginnertje als ik… Advice anyone? Grts!