Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Vrijdag 18 Mei 2012

18 reacties

 1. Small low tide fun in the corner van Zuid-Holland 10:00u

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/09mm58014156.jpg[/img]

 2. En nu overal goed

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/13mm40014176.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/13mm28014177.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/13mm23014175.jpg[/img]

 3. Onverwacht goeie supsessie gehad precies op het aangegeven tijdstip van de sms. Op Scheef liepen mooie lange en soms holle lijnen. Niet alleen bij het havenhoofd, maar ook op het surfstrand direct voor de O’Neill Kite World Cup. Top.

 4. Was clean en klein tot 13.00 en eenzaam …op zeehond na !
  Daarna good old scheev n…was goed vandaag
  Met dank aan sms service!

 5. Scheef zuid deed het alleen met laag water. Opkomend en midtij brak er niets meer. De Noord was dus beter geweest…damn!

 6. met verbazing zitten kijken rond 14.30 op de noord, prachtige lijnen en offshore. niet veel later stak de wind op en was het over. mooie zandbanken tegenover de wakende vissersvrouw.

 7. was wat kleiner maar ook helemaal leeg …golven voor het uitkiezen..ok, soms eentje voor de zeehond!

 8. hele dag gewerkt en golven misgelopen, noord is niet zoveel meer.
  Kan iemand mij mischien vertellen of het nog wat beter gaat worden in de loop van de avond? op windguru staat dat er iets meer wind komt en een periode van 4 sec voor de hele dag, swell neemt 10 cm af maar heb geen verstand van swellmapps enz enz

  alvast bedankt!

 9. Gezien de ervaringen van vandaag zou je … moeten gaan. Even naar boven scrollen en je weet het.

 10. ik werd vandaag aangesproken door de politie. Je mag niet buiten het surfgebied op de noord surfen. Ze gaan binnen 3 weken streng erop controleren. Je kan een boete krijgen als je niet op de noord gaat surfen. Ben benieuwd hoe ze dit gaan aanpakken 🙂 Patrouileren in wetsuits ofzo zodat ze het water in kunnen.

 11. laat ze dan eerst maar eens aantonen in welke wet het staat dat je niet op een andere plek mag surfen en dat je daarvoor beboet kan worden…

 12. @scheveningen:

  Waar was je het water ingegaan? Zuid, of noord buiten het befaamde stuk? Je mag bij de pier in de zomermaanden niet surfen, juli tot en met september geloof ik (maar ben niet 100% zeker) ivm de vele zwemmers. Dat is de enige regel die ik weet (omdat de surfschool me dat toendertijd braaf vertelde)

  En hoe gaan ze dat doen met de kitesurfers dan?

  Volgens mij had je de pech een politiemna/vrouw te treffen die de schurft heeft aan surfers. (langharig werkschuw tuig enzo… 😛 )