Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Vrijdag 16 Mei 2014

22 reacties

 1. Sup- en zwemplezier.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/05161509.jpg[/img]

 2. Vrijdag 23 Mei. Hogedruk boven de Benelux, lagedruk boven de noordelijke Noordzee. Een droomscenario.
  Nu nog uitkomen. Iedere 6 uur krijgen deze kaarten een nieuwe update. Zie https://surfweer.nl/gfs/

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/05164906.jpg[/img]

 3. the great flatness has begun =( gelukkig gister laatse mooie golven op domurg meegepakt

 4. Vanochtend een leash gevonden op parkeerplaats Wijk – Noordpier,(volgens mij van eigenaar met een busje gisteravond) Handschoenen heeft ook nog niemand zich voor gemeld.

 5. Bestaat het programma Jack-Ass eigenlijk nog? We hebben gister ons dekbed bewust midden in het levensgevaarlijke Satijnrups gebied laten hangen en zijn er toen in gaan slapen, het resultaat is filmbaar hilarisch.

  Weer eens wat anders dan Wasabi door je neusgaten naar binnen snotteren.

 6. Haha! Bastards van rupsen zijn behoorlijk agressief inderdaad. Gisterenavond vrij voorzichtig geweest met aantrekken van pak, wel op de parkeerplaats. Al in het water begon het te jeuken. Nu rood en gezwollen ( dan heb ik het over m’n rug)..

  http://www.ggdhm.nl/thema-s/item/zomer/bastaardsatijnrups

  Serieus wel oppassen want als het in je oog komt ben je niet jarig.

  Opgepast dus!

 7. als die jeuk te erg wordt en zich over je hele lichaam verspreid (en van binnen uit komt) dan kan je een allergische reactie hebben. neem dan ff contact op met je huisarts, ik kreeg er toen pilletjes voor. was destijds ff in mn zwembroek dwars door de duinen gaan lopen en pakte niet echt goed uit.. verder ongevaarlijk maar wel erg irritant.

 8. die jeuk enzo.. Doet me opeens denken.. In de duinen achter het strand tussen Pier en bunker in WaZ krioelt ’t altijd van die paraderende blote mannetjes. Als we daar nou’s wat extra rupsenvoer gaan strooien..

 9. Door hem 🙁
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_2477[1].JPG[/img]

 10. Woensdag en donderdag gesurft bij Wijk, zag die rupsen al, en sinds gisteren op meerdere plekken uitslag/bultjes die flink jeuken. Voor meer info, zie ook de surf reports bij surfweer van donderdag. Dacht eerst dat ik bed bugs uit Bali had meegenomen haha…

 11. Vanaf welke watertemperatuur kan je een 3mm wetsuit met lange benen en korte mouden gebruiken?

 12. Je kan als de zon schijnt en dus lekker warm is echt wel met korte mouw. Ik surf nu 3/2 zonder schoentjes en handschoentjes, is helemaal niet koud.

 13. iemand iets van ervaring met een sponsorship?
  ik zie aardig wat boards met sponsors erop in NL.
  hoe komen ze in aanraking met bijvoorbeeld Rip Curl?

 14. Toch nog stoked vandaag. Flatness maar even doorgekome met rails rijden op me snowboard… Ook wel even lekker! Moet alleen niet te lang gaan duren!

 15. Heeft er iemand een goede tip hoe de winterspullen goed opgeborgen kunnen worden zodat het neopreen zo min mogelijk uitdroogt?