Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 9 December 2013

20 reacties

 1. Golfhoogtes zijn nog in orde. Swell zit op ongeveer 40cm. Als dat er morgen ook staat, is het nog mooi te longboarden. Vandaag laatste kans om te shortboarden in Z-H en N-H. In Belgie en Zeeland is dat al minder goed mogelijk.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12093403.jpg[/img]

 2. Een lange baan van zuidelijke wind vanaf het uiterste zuiden tot aan het uiterste noorden op deze kaart. De afgelopen maanden zagen we dat wel eens andersom maar die ’taart’ is natuurlijk een keertje op.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12093102.jpg[/img]

 3. Epic eerste drie kwartier vanochtend vanaf eerste licht: hooog, dik en clean, daarna wat rommeliger en minder hoogte.
  Kwam toen ik er net in lag een klein zeehondje vlak naast me zwemmen en deze keek me met zijn grote ogen vragend aan of ik misschien zijn moeder was of had gezien. Was beetje ontroerend moment, zie nu nog steeds die ogen voor me haha. Top begin van de week!!

 4. Weet iemand waar ik de watertemperatuur in Anglet kan vinden en of het daar met een goede 3/2 en neopreen shirt eronde nog te doen is ? Ben daar over anderhalve week voor een korte trip.

  Alvast bedankt.

 5. MSW oftewel magic seaweed, Als Anglet er niet bij staat kies dan natuurlijk spot in de buurt. Is nu rond 15 graden zie ik

 6. @WFR:

  Had kort geleden nog me 4/3 aan in Lacanau. Ligt niet helemaal in de buurt maarja. Ben niet zo koukleun maar 3/2 is denk ik te koud. In de middag misschien nog net te doen, tegen de avond werd het denk ik toch te koud.

  ps. Het wordt de komende tijd wel wat warmer weer daar. Ga er zelf over twee weken weer heen.

 7. Bedankt!!! Wordt waarschijnlijk een 3/2 voor rond de middag en een 5/4 voor sóchtends en na de middag!!

  Gr. WFr