Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 8 Juli 2013

36 reacties

 1. Kaartje met golfhoogtes voor woensdag. De gele kleur boven de wadden staat voor 2 meter. Die hoogte kan er op de wadden wel staan, maar erg rommelig. Langs de westkust is het cleaner, maar ook kleiner. Golven hoger dan 1 meter zullen we deze week niet zien.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/woens11mm38022381.jpg[/img]

 2. Zo ff Domburg checken of de wind wat doet.Lachuuu, medewerkers van de super hier gaan tegen je kletsen…….. zo liefffff!!!!!!Wel ff wennen!

 3. Tobias, kun je me enige insights geven over Terschelling. Wil er morgen de boot naar toe pakken om er woensdag en donderdag te gaan surfen alleen ik ben er nog nooit geweest. Ik denk dat de north swell het wel prima maakt?

 4. De Noord was ineens best leuk gister van 3 tot 5!! Lekker gelongboard en af en toe zelfs een heuphoog golfje! 🙂

 5. Beter donderdag vrij houden dan de woensdag ?
  Ik heb surfsms maar moet zo laten weten of ik morgen ga werken haha,

  Alvast bedankt

 6. Smsjes zouden zo direct moeten worden afgeleverd. Vrij nemen is niet echt aan de orde vanwege laagwater midden op de dag. Tenzij je natuurlijk een avondjob hebt!

 7. Iemand ervaring met zeezwemmen? Ik doe donderdag mee aan een zeezwemtocht van 1 km, maar twijfel of ik in mn zwembroek en blote bassie (en adriaan) ga = meer bewegingsvrijheid, of toch in mn 3/2 surfwetsuit = meer warmte, maar vermoeiender zwemmen. Alvast bedankt voor de tips.

 8. Zolang je in beweging ben zal je het niet zo snel koud krijgen, maar met deze watertemp. Moet je wel flink doorzwemmen. Rash vest 1 mm geeft net ff ietsje meer lichaamswarmte en goede bewegingsvrijheid…….

 9. Tip vd dag…een zwembroek en een dikke laag vet op je bast! Good luck. Ik ga liever surfen dan zwemmen 😛

 10. Graag de sms service Nederland tijdelijk om zetten naar sms service Portugal

  Waar zitten de webcam linken van Portugal in deze site ?

  ; )

 11. Waar is dat zeezwemmen en hoe lang doe je er ongeveer over? Rond de 20 minuten?

 12. Jeah! Mn zoontje van 7 heeft net voor het eerst een golfje gesurft op de zuid,ben zo trots dat ik het post!het leven is mooi! 🙂

 13. Thanks voor de info Tobias,

  Ik ga het morgen zien, ben sowieso in het water te vinden. Jammer alleen dat terschelling altijd leeg is in het water als het barre omstandigheden zijn.

 14. Zwemmen in zee: pak geeft drijfvermogen dat geeft snelheidswinst. Aangename qua temperatuur en relaxt met kwallen. Afgelopen jaar heb ik alle zeezwemtochten van zwemmenlangswalcheren met pak gezwommen.

 15. @Frans Sju & Surfschool Cal

  Leuk the next generation in’t water…

  ‘k wil deze zomer ook mijn zoontje (8 jaar) zijn eerste surfervaring op laten doen.
  Op welk board laten jullie je kroost de eerste golfjes pakken?
  ‘k zit een beetje te twijfelen of ik een kids plankje (tribord schuim) of toch maar een kleine bic malibu (2e hands) wil aanschaffen.
  Tips??

 16. met iemand van acht zou ik absoluut voor kids board/softtop gaan! kunnen ze nog eens zonder de consequenties uitvogelen hoe ze het best door de branding komen.

 17. alle cams getjekt maar overal flat 🙁
  maar weer terug in bed
  waar blijven die golven voor wat pret?

 18. neem een softboard voor je kid zo blijft hij het leuk vinden als hij een botsing met het board krijgt ,met een beetje zoeken tweedehands of anders heeft high tides in ijmuiden er wel een

 19. Begint steeds meer vorm te krijgen! Vandaag maar eens naar de kop van NH! longboardsessie de la groet

 20. @ kanoindiaan

  Ik las het als een rebus, maar dan krijg je toch wel een hele rare situatie!

  ”Was toch effe lekkert in me shorty bij de pier drukken” (-d)

 21. Vanaf einde van de middag komen de lijntjes aardig dik binnenrollen maar ook met kneiter veel wind. En o jo, wat heb ik toch een &(^*%%%*%^&^%$## hekel aan wind!! Op naar morgen en overmorgen en komen goede surfdagen aan!!