Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 4 November 2013

24 reacties

 1. Twee lagedrukgebieden (eigenlijk 3 op deze kaart). Nr 1. in de ochtend met regen en NNO wind in Noord-Holland. Nr 2 in de middag neemt het roer over en geeft later op de middag een toenemende wind recht uit zee. Hier tussenin is het even wat rustiger wat op deze weerkaart te herkennen is aan een grotere afstand tussen de isobaren.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/dmi09mm52024396.jpg[/img]

 2. Hallo luitjes,

  Ik ben mijn Body Glove 5 mm handschoenen vergeten mer te nemen na mijn surf sessie in Wijk asn Zee vanochtend… Als iemand ze heeft gevonden en meegenomen… Dan waardeer ik het enorm, als ik ze terug krijg…. Alvast bedankt… ^^…….mailmalcolm69@gmail.com

 3. Mocht je ze vinden…Wil je mij dan emailen…?

  Sowieso bedankt voor het checken van de P…

 4. Morgenvroeg is het in zuid Holland toch overal laag water niet? Komt deze nieuwe aangemaakte swell dan goed binnen?

 5. Morgenochtend geeft de Windguru Pro aan dat hij langzaam van WZW naar Z gaat draaien. Dat betekent dat het ’s morgens ook nog ongeveer overal in Zuid-Holland aanlandig is.. Ik hoop natuurlijk dat het ’s morgens bij het eerste licht al lekker Zuid is..

 6. De zuid van 14.00tot 16.00 vreemd wat broer konijn zegt,had zelf 1 van de meest bevredigende sessies op zuid ever….
  Misschien had ik net nazzel…

 7. Zuid van 12:00-15:00. Niet mn beste sessie ooit maar met wat geduld genoeg lompe bakken om me te vermaken. En aan de vele glimlachen om mee het te zien was ik niet de enige!

 8. wijk van11.00 tot 14.00 dikkekots met af een vette lijn en lange ritte maar ook een hele hevtige stroming richting engeland heb me suf gepeddeld ikdacht ik ga bij de achterstebank ligge maar dat was geen goed idee naderhand omdat ik er alleen in lag, dus voordat ik het wist lag ik vervoorbij de vuurtoren gelukkig nam die ene dikke roller me mee richting strand.
  en ben gewoon rustig door blijven peddelen en gebleven surf al 9 jaar op wijk maar dit is me nog nooit gebeurt weer een lesje geleerd dus

 9. Wijk 14:00 -17:00 uitstekend vermaakt als was het maar omdat het zonnetje lekker scheen, maar door de branding kwam ik niet heen, to much to high, en oh ja ook nog een door de pier gedesoriënteerd zeehondje gezien.

  @ Malcolm , nada, niks gevonden, heb zelfs nog in de darkroom omkleedruimte achter Statler gekeken.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_1729.JPG[/img]

 10. Offshore genoeg voor morgen. Zelfs in de middag 13:00 lijkt de N-swell met niet al te veel problemen door de ZZW heen te komen als je dit zo ziet:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11041728.jpg[/img]

 11. Domburg ging vandaag , erg lang wachten voor rommilige bakken.
  Hopen dat het morgen beter word !