Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 30 December 2013

30 reacties

 1. Noordwijk is de ondergewaardeerde keuze bij dit soort zuid condities:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12305715.jpg[/img]

 2. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12304850.jpg[/img]

  De wind is aflandig, dus surfen dichtbij de Pier heeft niet zoveel zin.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12304928.jpg[/img]

 3. komt dus allemaal surfen zwemmen poedelen en lol maken in egmond op nieuwjaarsdag alle watersporters zijn meer dan welkom! zee u there.

 4. Tussen de strekdammen ten noorden van Hargen aan Zee vanmorgen:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12304801.jpg[/img]

 5. Als ik de webcam van Noordwijk bekijk dan is het daar ook niet zoveel soeps… of juist wel soep.
  Iemand al ergens een lekkere sessie gescored?

 6. Wijk tussen 1145 en 1245 super lekker. Rechts van aloha mooie wandjes die lang open bleven staan. Daarna begon het naast de pier goed te lopen mooi in de beschutting en superclean. Moest er helaas uit ivm afspraken.nog wel ff gekeken en leek daar alleen maar beter te worden.

 7. Haha lees nu net pas de voorspelling van vandaag vandaar dat t zo rustig was op wijk hahaha vaker doen Tobias 😉

 8. Hi Tobias, wat doen de eilanden de komende dagen? Pakken ze wat swell uit het noorden mee of kan ik mijn logboard thuis laten als ik afreis 1 tot 4 jan? Thanks!

 9. De noordelijke wadden vormen samen met Belgie de slechtste plekken om te zitten met deze zuidswells. Mocht de wind even ZW draaien, dan is er wel wat branding. Swell uit het noorden wordt totaal niet verwacht.

 10. Op lvs was nog een verdwaalde kniehoog te vinden

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/2013-12-31 11.31.13-1.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/2013-12-31 11.31.13-1.jpg[/img]

 11. Moment van jaar terugkijk, de leukste reactie hier vond ik van de

  ” De slechtste surfer van Scheveningen”

  Hoe hij met zijn met zijn been in zijn leash ondersteboven op zijn board door een enorme golf werd gepakt tientallen meters ongecontroleerd op zijn rug balancerend mee werd gesleurd, en aan het eind van de rit op het strand er voor hem geaplaudiseerd werd door een paar kijkende toeristen die dachten dat het allemaal een fantastische bedachte move van hem was.

  Hahaha hilarisch!

  Beste wensen, en happy Chanoeka you all.

 12. dus allemaal tot morgen in egmond vanaf een uur liggen we derin leuk tv nh derbij enzo soepie wel beetje veel wind nouja in ieder geval wens ik alle watersporters middels dit unicum een zeer mooi 2014 yihaaa

 13. Altijd leuk om te weten dat er veel mensen blijken te zijn die denken dat ze zo goed zijn dat andere geen recht hebben op surf. En dan wel alleen omdat men vind dat als men het zelf geleerd heeft en andere in de weg hebben gelegen dat newbee’s dat recht niet hebben. Hierbij wens ik alle newbee’s in het water veel plezier en ik hoop dat jullie niet te veel mensen tegen komen volgend jaar die denken dat ze het maar al te goed kunnen. Verder wens ik eenieder de beste surf voor het volgend jaar en ik zie jullie in het water.

 14. In de verte zie je de duindorp stapel (met hijskraan)
  Die is waarschijnlijk nog groter.

 15. Je snapt het niet…ik denk dat ik voor een hoop oudgedienden spreek als ik zeg dat er niks mis is met beginners….maar het zou prettig zijn als iedereen gewoon zelf uitzoekt waar en met welk getij, wind, stroming e.d. het ergens goed loopt….alles voorkauwen is nog nooit iemand beter van geworden….zelf ben ik niet zo’n goede surfer na 25 plus jaren surf, maa r ik weet wel wanneer ik waar moet zijn….

 16. Lieve mensen, ik wens jullie allemaal een geweldige jaarwisseling en een nog geweldiger 2014 met enorm veel golven en dat al jullie wensen mogen uitkomen!

  Tobias, onwijs bedankt voor alle voorspellingen! Altijd fijn om ze te lezen hier op de website en in de smsjes!

  Voor degenen die morgenvroeg het water in gaan voor een surfte: misschien tot dan en anders tot ziens tussen de golven ergens in 2014!

  Bedankt dat ik in 2013 met jullie de golven heb mogen delen!

 17. Happy new year en veel dagen met golven toegewenst voor iedereen. Tobias weer bedankt voor een jaar met goede voorspellingen. In het nieuwe jaar gaan we er weer van genieten. Hangloose;-)