Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 3 november 2014

58 reacties

 1. Kijkduin was epic tussen 13:30-15:00. Tegen 15:30 was het leuke er wel vanaf.
  Heerlijk kunnen shortboarden en de offshore wind had een mooi effect op de golfjes en de spray erachter:D

  De eerste 90 min heb ik de line-up alleen maar hoeven met een zeehond die zich af en toe dichtbij liet zien en verder op zijn rug rond dobberde XD

 2. Epic & sick & bakken zijn woorden die de lading voor vandaag onmogelijk kunnen dekken ook niet in Kijkduin of Ter Heijde. Het was geinig…niet alertwaardig maar geinig iig op de noord dan wel met LB

 3. @ Tobias, Domburg was inderdaad super!

  Wel heeft de zuidwester mij te pakken gehad door mijn plank vol in mijn gezicht te blazen… Resultaat: 5 hechtingen in mijn neus en 10 dagen geen water.. Ai ai ai..

 4. Ai Tom, das naadje!

  vandaag dus even bijkomen,morgen namiddag weer een sessie hopelijk 🙂

 5. wijk 11.00 tot 16.00 was echt top helemaal toen de wind weg viel en de windsurfers waren gelukkig meer bij de bunker ,op die enkele sukkel na die maar door het golfsurf gebied bleef cruisen .
  zeker toen er een hele vette regen bui was was het echt mooi , kortom super stoked !!

 6. alleen surfen op internet kan ook niks zien op de cam ! na mijn werk is het al donker! maar zodra het kan ga ik naar zee yihaa .

 7. Hey tobias,

  Volgens verschillende sites staat er voor woensdag 0.3 – 0.4 met 10 á 11 op de kaarten. Ik ga er vanuit dat dit nooit wat kan zijn maar hoe zit het dan met die 3 – 5 meter swell uit het noorden? Komt die swell van te ver weg om mee genomen te worden door de berekeningen of is dat daadwerkelijk wat er van die 3 tot 5 meter overblijft langs de Nederlandse kust?

 8. Ik heb nu een maand gebruik gemaakt van de surf app service. Ik ben er zeer tevreden over en wil hem voor meerdere maanden aanschaffen. Waar kan ik de prijzen hiervoor vinden? Zowel wind als golven.

 9. @Tobias: zekerweten!
  Ik heb de service voor beide en ben er super happy mee. Maar als je niet precies weet hoe je eraan komt is het erg lastig te vinden…
  Als ook de windsurf forecast beter te vinden is weet ik zeker dat de sms service gaat lopen!
  Thnx !

 10. @Tobias:

  Ik zie morgenmiddag (woensdag) al een wave period van 10 seconden in de middag?? Hoe goed wordt het voor longboarden in Zandvoort?

 11. @Cubano: terschelling gaat aan donderdag denk ik. Formerum is een goeie spot. Ook in midsland aan zee breken ze vaak lekker op de banken. Ik was er drie weken geleden en toen braken ze in formerum telkens het best. Ik hoop dat je smorgens de boot neemt, want het wordt de hele dag mooi donderdag.

  Als je langer op terschelling blijft, check dan ook “surf village” in west aan zee. Hele leuke shop.

  Veel plezier!

 12. Ik wil surfen!!!!!!…. Morgen na mijn werk er maat gelijk in als het kan…..:)

 13. Ik was net ff op het scheveningse straks de ff uitwaaien zonder wind na een etentje……. Er loopt al een kleine deining….. Te weinig om te surfen maar spiegel glad zeetje

 14. Tobias, heb je waz vandaag uit sms gelaten ivm drukte of omdat er iets is dat ik over het hoofd zie met zulke condities?
  Thanks en surf ze allen

 15. Ik ben benieuwd of de Westelijke wadden morgen goed worden. De swellopbouw zit namelijk vooral op de westelijke noordzee. @Tobias. Wat denk jij ervan. Windrichting iig goed.

  Cheers. L@rs

 16. ben net in petten wezen kijken…. pot dicht van de mist en zo vlak als een spiegel op dit moment (voor zover ik kon zien)

 17. Sta nu in Noordwijk op het strand… Het klinkt beter dan het er uit ziet xD (bij gebrek aan zicht)

 18. Misty eyeball vanaf het strand van Katwijk. Er zit al duidelijk lijn in, hoogte is moeilijk in te schatten. Mist is binnen een uur wel.

 19. Vrijwel alle boeien geven nu al een anderhalve meter met een periode van een seconde of tien!…
  Dat zou toch helemaal goed moeten komen lijkt me.
  Kan toch bijna niet mis gaan icm een offshore windje….

 20. Op de belgische boeien (meetnetvlaamsebanken) zie ik nog niks deftig staan.

  Wordt het nog tegengehouden door de banken en komt het bij hoog door of geraakt het hier niet, (swell is toch wat West geörienteerd)?

  Dilemma, heb maar 1 dag verlof meer staan… zet ik hem in?

 21. ter heijde was clean en heuphoog tot een uur of kwart over 4, toen nam het langzaam af tot niks..