Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 29 Juli 2013

27 reacties

 1. Kaartje met golfhoogte 24 uur vooruit. Windwaves van 1.5 tot 2 meter, dus daar moet wel wat vanaf om de werkelijke golfhoogte te krijgen.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm09022836.jpg[/img]

 2. Is bij golven uit het zuidwesten inderdaad het gemiddelde van Noord-Holland en Zeeland/Belgie!

 3. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/Untitled-3.png[/img]
  Bij het havenhoofd in Scheveningen is het redelijk flat, moet ik dan meer bij de pier zijn om golven te vinden?

 4. Ik denk dat je nog meer richting havenhoofd moet gaan. Op de eerste twee meter vanaf het havenhoofd lopen dikke sets. Daar heeft de camera alleen geen zicht op.

 5. Om golven te vinden hoef je alleen maar te wachten. Bij de Pier is er ook niets. Verderop richting de provincie Noord-Holland al wel.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/12mm49022843.jpg[/img]

 6. Nu hier in Ouddorp even (bijna ) flat, hopelijk vanmiddag wat meer.
  Zin in morgen, als het net zo leuk wordt als gisteren (zie foto) of een beetje meer wordt het weer dikke pret! Zin an!
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/surf_SurfKaravaan_28july.jpg[/img]

 7. Zandmotor was in mijn beleving niet veel gister tussen 14:00 en 16:00. Heb ook geen andere golfsurfers gezien, enkel een heel leger kitesurfers. Wel goed geoefend met het inpeddelen met een 6’10” op slappe (soms redelijk cleane) minigolfjes. Viel me nog niet mee om weg te komen, en al helemaal niet om er na take off enige vaart in te houden. Iets meer kracht/hoogte bij de volgende sessie zou welkom zijn.

 8. EAZ was gisteravond heerlijk. Om te bodysurfen wel te verstaan. Zag de surfers bijna niet wegkwamen.

  Vanaaf meer van dat please.

  Cheers,
  Lars

 9. @ surfkaravaan: BE was gistermorgen ook aan met zowat dezelfde hoogte en verschoot serieus van de lange ritten !!!! Wou eerst om 05.45 uur niet opstaan tot m’n broer voor de deur stond. En geen seconde spijt gehad. Op naar morgen

 10. aan bodhi,

  Ben je gister in blankenberge te water gegaan. Rond 6u s’morgens was het in oostende maar niets.

 11. ik ging vroeger ook altijd in stak in oostende met straffe ZW maar k vind dat de muur te veel tegen. Gister ind Stak BB geweest en ga tegenwoordig met straffe ZW daar. T was super daar !!!! maar mondje toe he.

 12. Weet iemand of Callantsoog een relaxte surfspot is, volgens magicseaweed is het daar vanavond qua golfen heel goed.??

 13. Ga er es kijken, dan weet je t. While ur at it, post dan ff een report hier, daar is het forum nl. voor.

 14. Morgenochtend maares ergens bij blankenberge / zeebrugge kijken… Op visite bij mijn import belgische vader, maares kijken hoe de surf hier is…

 15. Geef op surfabc ook eens een update. Met de betrouwbaarheid van de berichtgeving is het ver te zoeken. Bij gebrek aan motivatie anders gewoon opheffen. Begrijp dat het allemaal vrijwillig is (heel tof!!!!), maar een beetje continue berichtgeving zou erg fijn zijn. Keep up the good work, for real. Heerlijke sessie met dikke wind gehad op waz 🙂

 16. Eyeball; Texel Hele slape golven,geen hoogte in(longboarden prima)shortboarden niet,harde side shore wind die verneuken de golven,maar wachten tot hoog water misschien dan wat beter

 17. Gisterenavond WAZ was top!!! Begon wat klein maar aan het einde van de avond rolde dikke lefts binnen…onverwachts goede zomersessie!

 18. BAM, wijk van 20 tot 22 was top, afgedreven tot wijkdorp, dikke, snelle lefts met veel lijn. De zwager had zelfs een klein barreltje.

 19. @ F gisteren toch naar wijk gegaan, was top! Misschien ga ik vandaag naar Callantsoog..
  @ Liskov thanx voor de correctie, ik denk de hele dag alleen maar aan
  surFen, en neem dat dan over in andere woorden zoals golFen 😉