Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Maandag 27 Mei 2013

18 reacties

 1. Ook in Cadzand was het gister lekker te surfen met hoog water. Klotsbakje maar toch de hoogte en kracht om wat ritjes te maken. Denk dat er vandaag net wat te weinig wind zal staan om voor wat goede golven te zorgen.
  Time wil tell.

 2. Wie was die fotograaf zondagmiddag rond 1530 – 1630 op het noordelijk havenhoofd in Scheveningen? Volgens mij een dame, maar weet niet zeker.

 3. Net effe Hoek gedaan: was maar net aan. Af en toe een surfable setje, voor de rest nada. Maargoed, met zulk weer in het water liggen is nooit een straf!

  Wel bijzonder trouwens: het was weer schuimalg water (troebel/ bruinig) maar een stukje naar buiten lag een scherpe scheiding tussen helder en dat troebele water. Het rare was ook dat het heldere water duidelijk een paar graden warmer was!

 4. wijk tussen 11.00 en 14.00
  erg klein maar net te doen met een longboard rond 12.00 kwamen er heel af en toe iets van een golf maar later werd het minder,maar wat was het lekker warm!!! heerlijk eindelijk zomers weer

 5. wijk 11.30-14-00 was geinig maar echt niet meer dan dat! heerlijk weer dat wel

 6. Die fotografe heb ik nog gesproken, weliswaar eenzijdig. Was zichtbaar geschrokken van een NL sprekend Koreaan. Jammer, van dat provinciaals blikje….

 7. De sunset session was niet veel….. hooguit een heuphoog golfje.
  Desalniettemin was het heerlijk om in het water te liggen.

 8. Gister, met af en toe een schouderhoge golf, een hele leuke sessie gehad op de maasvlakte van 17.30 tot 18.30.