Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Donderdag 9 Januari 2014

26 reacties

 1. De Noordzee is deze week een warm bad:

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11mm22024457.jpg[/img]

 2. “Golven in het noorden zijn blown-out”
  Dit betekent dat de golven kapot gewaaid worden; met zo een sterke wind raad ik je af als beginner een poging te wagen. Maar je zal niks missen, echt leuk surfen is het namelijk dan ook niet..

 3. in WAZ lig je erg beschut voor de wind uit zw, dus als je op tijd bent (voor 1400 uur), voordat de wind west wordt, dan is het denk ik prima te doen. Let wel goed op voor de stroming naar zee toe (de mui) die langs de pier naar buiten stroomt.

 4. als je al vaker gesurft hebt lijkt het me idd tot 1400 prima te doen, check de webcam anders ff dan kan je het zelf inschatten…

 5. Ziet er weer goed uit! Ik kan alleen op zondag 🙁 bijna geen wind en helaas maar een half metertje uit het Noord, wellicht dat het iets meer wordt?

 6. Belgische GAS toestanden op de Scheveningse havenpier,

  Hee jij met dat zwart pak kom uit dat water! gek.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/surf2.JPG[/img]

 7. Hallo,
  Ik ga in februari 8 dagen naar Tenerife. Heeft er iemand tips voor een relaxt surf huis/hostel waar ik kan verblijven (met privekamer)?

  Thanks alvast! 🙂

  Auke

 8. Ik gaf die politie nog een knipoog toen ik uitpeddelde, zeiden verder niks… wel hele lekkere golven rond een uurtje of 1!

 9. Vraagje; morgen wil ik misschien in Oudorp gaan surfen. Welk ‘adres’ kan ik dan het beste in mijn navigatie instellen?

 10. de walrus was weer irritant bezig op noord. intimidatie en of indroppen op je is zijn trademark. gasten als hij bezorgen scheveningen noord zo’n slechte naam…

 11. groendijk ouddorp, strandpaviljoen Iloon, maar voor zover ik weet (van horen zeggen) is ouddorp een betere laagwater spot? en het is om 11.00 hoog?

 12. België was de bom deze (late) morgen bij afgaand tij!! Met 1% golven die piekten op 2m en geen al te harde wind!. yepla!! Zalige ritjes!!

 13. laten we hopen dat Scheveningen juist wel een slechte naam krijgt! zodat het weer lekker rustig wordt zoals jaren geleden…..

 14. Gister om 1 uur lag ik in mn eentje achter en kwamen de grootste en beste golven door. kwestie van je moment kiezen soms.

 15. @walrus op noord
  wie of wat is de walrus?

  @joe
  lag er ook in van 12 tot iets voor 2-en. Om 12 uur wat het aardig maar rond een uur of 1 kwamen er echt lekkere golven binnenrollen. Had ik niet verwacht toen ik ’s ochtends rond tien uur naar de webcam zat te kijken.

 16. Die vervloekte zoogdieren op Noord! Walrussen, zeehonden, bruinvissen.. wat een klootzakken.

 17. Strand Noordzijde in Ouddorp of inderdaad strantent Iloon.

  Ouddorp is volgens mij juist een hoogwaterspot vanwege de vele zandbanken voor de kust. Dus half uurtje voor HW en halfuurtje na HW is denk ik het beste.

 18. @zeewebcamscheveningen
  wrijf het er maar in. Zit vandaag vast op kantoor. Gelukkig heb ik gisteren nog even zout water kunnen proeven dat maakt het draagbaar vandaag