Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Donderdag 28 November 2013

20 reacties

 1. Koufront ligt morgen 13:00 uur nog een stukje bij ons vandaan. Gunstig, want dan blijft de wind langer “gekrompen” zoals dat heet (WZW dus)

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11281431.jpg[/img]

 2. Genoeg hoogte en lijn op de webcam nu.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11282559.jpg[/img]

 3. Opklaringen en wind op Texel. Lijkt wel meer hoogte in te komen.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11285622.jpg[/img]

 4. Net weer even bij Parnassia er in gedoken. Getij zat niet helemaal mee, maar toen het zonnetje erbij kwam was het wel even leuk spelen in de shorebreak.

 5. @Tobias: zaterdag dus hol, snel en krachtig. En zondag nog steeds voldoende hoogte bij minder wind. Mooi, maar verwacht je dat de golven zondag ook nog steeds hol zijn en ook krachtig genoeg voor een shortboard? Of worden het dan meer longboardcondities met ‘langzame’ schuivers?

 6. Aangezien het zaterdag overdag nog zo hard waait om de hele Noordzee, moet dat wel gaan lukken zondag. Nog steeds hol, snel en krachtig dus.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11283333.jpg[/img]

 7. Bij déze -wil ik alle watersporters uitnodigen om te komen spartelen in egmond aan zee met de nieuwjaarsduik we zijn uitgenodigd door de organisatie die een lange surfhistorie heeft ook zal er veel media aanwezig zijn wat de watersport ten goede zal komen! Komt allen!!

 8. Kan de zeewebcam scheveningen straks stilstaan op de koninklijke landing? Toch wel geinig om te volgen vanaf je bureau

 9. @cursus hasse bassy:
  Darkfins? Till dancing in the dark?
  Zijn dat vinnen voor in het donker ofzo,hoe werkt dat dan?
  Lijkt me wel gaaf!

 10. @ Crcs HSSBSS Ja!

  @ Ron, nut voor mij is veel sneller kunnen acceleren cq inpeddelen, snel kunnen draaien, ik ben groot, zwaar en met mini longboard, ik pakte gisteravond gewaun meer golven door snellere inpeddel snelheid.Voor shortboarders zal dat voordeel niet veel uitmaken.

  @Rob 🙂 Darkfins zijn handschoenen (google), staat los van het feit dat ik surfen in het donker steeds leuker begin te vinden. Voor mij geen Gopro ik ga op zoek naar watervaste board lampjes.

  Ik mag lachen als ik over een tijdje iedereen met die handschoenen zie drijven.
  Ingmar Hassybassy godfather of the Darkfins.

  Ps als ik ze helemaal niks vond, zou ik dat ook luid en duidelijk verkondigen, zoals men gewend is van mij.

 11. Peddel, peddel, pop up, surf, vallen,wasmachine x 221 = lekkah hoor.

  Vermakelijke sessie wind ruimde (voorspeld) van zuid-west naar west, dus net geen luwte meer van pier, et dus niet meer door de branding,

  In de verte shortboarder dan weer hier dan weer 50 meter verder hoog boven de golven uit toren, bloedige hel, hij leek de flying dutchman wel, achteraf zag ik pas dat het er 2 waren 🙂