Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Donderdag 20 September 2012

27 reacties

 1. GFS model – Zondag 06Z uur (8 uur NL/Be tijd). Dat gaat wel heel snel. Gezien de uitkomst van de andere modellen zal het niet zo’n vaart gaan lopen. De hele ochtend in ieder geval nog niet te hard aflandig.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/06mm29015874.jpg[/img]

 2. Pffffff wat een bakken gister op de Noord (16:30 tot 19:00) Weinig lijn maar wat een drops!!
  Lang geleden zo’n hoogte op de piek. Regenboog in een cirkel (liep door over het water tot aan m’n plank) Nog nooit gezien….
  Ondanks geen lijn was deze sessie toch een 10+ Sfeer in het water was ook erg goed!
  Nu voor de leftovers in de regen……

 3. ik zit zo te hopen op vanmiddag:) scheveningen live ziet er echt onwijs lekker uit nu, ook al moet ik iets zuidelijker het water in, het zorgt wel voor de nodige zin:)!

 4. Domburg was echt slecht bij zonsopgang, teveel sideshore en te weinig hoogte. Het cleande wel op rond 10 uur maar de golven werden nog kleiner. Van het trekken op Jelles ballen heb ik niks gemerkt maar ja, die hangen achter dat garnalenvangnet dat onder zijn neus groeit, ik dacht dat sinterklaas al was aangekomen….lol

 5. De harde wind voor zondag is alweer 6 uur uitgesteld door GFS. Ziet er nu goed uit voor de surfbenelux in Scheveningen. De call is gemaakt het is :

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/21mm01015900.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/21mm36015899.jpg[/img]
  Noordwijk vanochtend. Not bad!

 6. Scheef van 3tot6 was echt prima. Mooie lijnen daarna was het snel over.. Maar echt goed kunnen surfen

 7. Scheef Noord was gistermiddag/begin vande avond bruut! Lekkere drops maar wel een grote klotsbak. Weet iemand wie stond er trouwens foto’s te maken?

 8. Yep, beide dagen vol gas! Lekker druk gaat dat worden met de boardchicks (400 meiden) en zandvoort-schevening groms comp en het is een September-weekend en surfend Belgie en Nederland op een paar honderd meter breed strand…

 9. Waaaatt!! SurfChicks?? 400?? Het hele weekend?

  Ik wist dat op een dag alles samenvalt!

  Maar eeen heel Weekend?