Nuttige surfweer info:

Het surfweer van Dinsdag 7 juli 2015

33 reacties

 1. De zuidwest 6 (de meer gele kleur zelfs kans op 7) voor dinsdagavond 19Z. Hou er rekening mee dat dit hetzelfde is als de tijd in UTC, dus twee uur er bij op = 21:00 uur onze tijd.

 2. Enkele golfjes gepakt in Wijk om de week te starten, kan niet wachten om weer is wat ‘echte’ golven te surfen komende dagen

 3. Even een vraagje off topic. Heeft er iemand ervaring met het gebruiken van een lock box voor de autosleutels op vakantie? Of wordt deze gewoon opengebroken? Thnx!

 4. Neem die sleutel toch gewoon lekker mee in je pak joh. Even 1 laten bijmaken zonder elektronische herkenning.

  Dat geneuzel iedere keer over sleutels terwijl dit de ultieme uitkomst is..

 5. Begraaf je sleutel ergens bij een duinhekpaaltje. Geen hond die daar in die tijd dat jij surft zal gaan kijken.

 6. Sleutel in waterdicht hoesje (of een condoom) en aan een touwtje om je nek. Werkt altijd.

 7. Deze is voor een tientje bij de NL-surfshops verkrijgbaar. Voor de zekerheid je sleutel in een ziplock-zakje er in, en om je nek. Ik manoeuvreer hem altijd naar zijkant, dan heb je geen bult op je borst. En hoppa.

 8. Of leg de sleutel ergens op of onder je auto. Benzine klepje, binnenkant velg, onder de bumper et cetera
  Hoe vaak worden auto’s van surfspots gestolen? Lees vaker over gestolen boards en wetsuits die men is vergeten mee te nemen.
  Of gewoon niet op slot doen en je sleutel in de auto laten. ‘T is maar een auto, zijn er vrij veel van dus een nieuwe is altjid wel te koop. Lekker zonder zorgen leven!

 9. lekker kort door de bocht, zonder zorgen leven is iets anders dan decadentie; een beetje auto’s weggeven, zeg maar waar tie staat, ik wil er nog wel eentje 😉

 10. Eens! Of gewoon een oude auto hebben waarvan de sleutel nat mag worden 😉

  Maar auto’s worden wel degelijk gejat als je de sleutel er bij laat. Auto van een vriend van mij was gelukkig teruggevonden maar minus radio…

 11. Je kan voor €25 een sleutel bij laten maken zonder elektra, doe deze met veter om je nek en bewaar je onder je pak

  Wel op passen dat je op onze northshore bij een spoelbeurt je sleutelhanger niet kwijtgeraakt LOL..
  Werkt al jaren goed!

 12. @FJL en @Zeester. Die van mij is nog nooit opengebroken. Overigens heb ik mijn autoverzekering gevraagd of ik verzekerd ben wanneer de lockbox wordt opengebroken en men er met de auto vandoor gaat. Ja dus, ik heb ze dat zwart op wit laten bevestigen. Geldt overigens ook voor mijn surfboard lock op vakantie, waarmee mijn longboard aan de auto vast ligt als ik lig te slapen.

 13. zie nog niet echt golven op de webcam. komen ze nog wel vnv? of iig morgenochtend?

 14. haal een Lockbox bij hichtide , prak die als je gaat surfen achter je wiel aan de stang ( ff stuur draaien dan heb je meer ruimte) en .. klaar niemand komt er makkelijk bij .

 15. Mijn lockbox is nooit opengebroken. Geeoon niette veel in het zicht hangen

 16. Heb zo’n codeslot van de gamma. Kan redelijk tegen zand.

  Ik hang hem tegenwoordig in het zicht aan het sleepoog van de auto. De meeste inbraken zijn gelegenheid. En zo’n kastje aan je auto in het zicht is niet echt makkelijk om FF snel te doen…

  Ik maak me geen zorgen en vind het ideaal, veel plezier met surfen morgen 😉

 17. bedankt gasten, na 22:35 iedereen het water uit en dat terwijl de hoogte en lijn alleen maar beter werd op Noord. Tot 23:20 het rijk voor mij alleen gehad.
  Niet vaak de hele Noord begin juli met leuke golven solo gesurft.
  en dan nog wel na een flat-spell.

 18. sleutel discussies op slot en praat surf met mij

 19. wtf eindelijk weer echte golven op komst en all they talk about is keys… SURF!!!! het is aan, vrijdag maar even vrij nemen en mooie drukte ontwijkende spot opzoeken…

 20. Er zijn vaak genoeg hele auto’s gejat in Scheveningen door de naieve veronderstelling dat het geen kwaad kan je autosleutels achter een wielkast ofzoiets te leggen. Is met de nieuwe auto van een kennis gebeurd. Die zal wel ergens in het oosten rondrijden nu. Auto’s worden ook volledig leeggehaald soms trouwens (boards en zeilen). Zelfs uit de surfverenigingen wordt erg veel gestolen op dit moment. Echt kut.

 21. Iemand een zicht over Domburg… Hoe ligt het er? De moeite vanaf 17u voor fanaten die van ver komen?

 22. Duw gewoon die sleutel in je reet plak hem vervolgens dicht met ducktape. Kan ietwat onaangenaam zijn tijdens het surfen maar je raakt hem nooit kwijt.

 23. Welke heren waren gister (7 juli) vlak langs het noordelijk havenhoofd aan het kitesurfen? Dank voor het showtje die jullie weggaven!