Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 7 Augustus 2012

30 reacties

 1. De swell map voor vanmiddag 12 uur en daaronder de recente weerkaart voor medio volgende week. De kans dat het die donderdag echt zo mooi gaat worden schat ik echter 1 op 10…

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm17015128.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm35015127.jpg[/img]

 2. Laten we er maar op hopen.
  Iets helemaal anders, heeft iemand ervaring met surfen in vietnam? Ik ben daar in september aan het rondwandelen en vroeg me af of er wat te beleven valt. Wannasurf en MSW zijn niet erg enthousiast maar is erg globale info. bedankt al vast

 3. Een paar jaar geleden heb ik een maand door Vietnam gereisd en eigenlijk geen surf gezien, maar gelukkig zijn er genoeg andere dingen te doen. Sla vooral Sapa (in noord Vietnam) niet over!

  Er zit trouwens een stukje Vietnam in de film ‘Castles in the Sky’ dus er is wel iets te surfen.

 4. @tobias ….ik ga van 12 tot 22 augustus naar mimizan en biaritzz zijn de golven dan gunstig..?? Thnx

 5. Ja surf is ook een bijzaak, maar als we dan toch een paar dagen aan de kust zitten. We gaan sapa niet overslaan al veel goede verhalen over gehoord! Thanks

 6. @pieter je moet daar super mazzel hebben en dan nog is het erg matig. believe me.

  Echt zonde om daar je tijd en energie in te stoppen. Laat het surfen voor wat het is en enjoy de rest van wat het land te biedne heeft!

 7. tobias,
  dondermorgend ziet er ook niet slecht uit, geraakt die swell tot in belgie of is nederland in de vroege uurtjes een betere optie

 8. Grappig die link uit de database, ik reageerde daar ook al eens op de Vietnam surf 🙂

  Wat Surfkaravaan zegt is niet helemaal waar, maar het is wel over algemeen wel heel inconsistent daar. Maar als er surf is varieert het van NL condities tot daarboven, en idd in je boardshort 😉 Ik heb er heel erg geluk gehad met een paar hele mooie hoge cleane dagen na een depressie in april, het staartje van het surf seizoen.

  Als je toch al in Hoi An bent, wat ik wel inschat als je daarheen gaat op vakantie en rondreist 😉 scheur dan met je motortje als je er een huurt naar Danang (half uur crossen) of als je in Danang komt met je trip of tour kan je altijd even kijken naar de surf en bij de paar adresjes die er zijn een boardje huren (Tam’s pub of Hoa’s place, een hostel). Zo moeilijk is ’t niet… staat er niks ga je weer door, simpel.

  Mui Ne verder zuidelijk is ook een leuke plaats, veelal kitesurfen daar maar onshore slop in je boardshort kan lachen zijn als je er toch al bent 😉

  Enjoy!

 9. Do you wanna surf or do you wanna fight private??!!
  I love the smell of napalm in the morning… It smells like victory!!

 10. is het nog wat op scheef? zo te zien redelijk laag en alleen longboards.. maar sinds de sportcam weg is zie ik het niet meer zo goed..

 11. Goed te doen in Domburg vanmiddag tussen 14.00 – 16.30. Begon wat choppy, maar rond een uur of 3 kwam er wat meer lijn in de golven. Aantal shortboarders die ik gespot heb konden ook goed overweg met de golven. Wel sterke stroming waar moeilijk tegenin te paddlen was.

 12. Was lekker op langevelderslag van 1630 tot 1900 met opkomend. Eerst de achterste bank later de voorste. Wel wat rommelig maar steeds meer lijn. Veel kracht mooie ritjes gemaakt.. Zal nu ook nog wel lekker zijn.
  Happy surfer.

 13. Ben benieuwd of het morgen wat is in Zuid-Holland. Het is wel hoogwater, maar golfhoogte lijkt erg klein. Begin van de avond valt pas te zien of het wat is. Blijven checken dus!

 14. Gisteren was zeer de moeite waard in Zandvoort. Heb de sms ontvangen voor vandaag maar vraag me af of het niet veel te klein wordt? Windguru geeft minder dan de helft aan van gisteren.

 15. Heat # 7
  wqs 6 star
  round of 144
  More info …
  Heat Scores
  Wave/Wave singlet plc pts name from
  Red 2 7.40 Luel Felipe BRA
  White 4 4.64 Lewis Clinton GBR
  Yellow 1 8.37 Yannick De Jager NLD
  Blue 3 7.06 Jules Thomet FRA