Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 28 Mei 2013

45 reacties

 1. Op het eerste kaartje het lagedrukgebiede voor de nacht van woensdag op donderdag aanstaande. Het tweede kaartje is van vorige week donderdag en kun je boven je bed hangen. De vorm en ligging zijn uiterst zeldzaam. De golven waren dat ook: https://surfweer.nl/het-surfweer-van-vrijdag-24-mei-2013/

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm31021494.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vrijdagnacht.jpg[/img]

 2. Gister, met af en toe een schouderhoge golf, een hele leuke sessie gehad op de maasvlakte van 17.30 tot 18.30.

 3. Ik ga een lage drukmachine bouwen uit een oude aggregaat, keukenmixer en stofzuiger en die schroef ik dan aan meetpunt Anansuria dan hebben we elke week een vrijdag 24 mei, althans tegen betaling aan mij natuurlijk 🙂

 4. foto’s van afgelopen zondag, in Domburg
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vlcsnap-2013-05-27-18h49m48s89-1.png[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vlcsnap-2013-05-27-18h50m52s190.png[/img]

 5. en
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vlcsnap-2013-05-27-19h00m59s160.png[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vlcsnap-2013-05-27-19h02m21s2042.png[/img]

 6. [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/groetjes uit Bali.jpg[/img]
  groetjes vanuit Bali

 7. Ik heb zo het vermoeden dat het vandaag niets meer gaat worden. Morgen gaan we waarschijnlijk wel iets van een golfje zien, maar meer dan leswaardig is het dan ook niet.

 8. Ik denk zondagmorgen met hoog water een mooie sessie !!!! Maar ik kan dan spijtig genoeg niet 🙁 🙁 🙁

 9. Weet iemand of er zoiets bestaat als een Keypod waar ook een paspoort in past? Voor surftripjes zou dat best handig zijn!

 10. @ aan bukit – this dubbel over enkel at The bukit 😉 zit nu in berawa schouderhoog en clean wel super lekker 😉

 11. Zou het vrijdag in de vroege ochtend doenbaar zijn met hoogwater in zeeland? Of gaat de wind alles kapot blazen?

 12. Woensdagavond (19:00-21:00) stonden er bij Zandvoort (les)golfjes. Korte ritjes gemaakt met de lange plank.

 13. @ingmal, rechtdoor tot aan de grote duinen. Achter de derde duin aan je linkerhand lig echt een super surfspot! Succes!

 14. hoi,

  ik zoek een deftige case om autosleutel in te plaatsen tijdens het surfen en bevestigen aan de trekhaak of ergens anders aan de wagen, met een cijferslot is dat gewoonlijk.

  heeft iemand zo iets en waar heb je dit gehaald?

  greetz

 15. Je kan beter een non elektronische sleutel laten maken van je autosleutel..Deze kan dan niet de auto starten, maar wel je achterklep openen en mee in ’t water.

  Lijkt me veiliger dan die half tamme kluisjes die je aan een auto kan hangen..

 16. Wie weet wat de impact is van windmolens op zee op de golven aan de kust? Lees net dat er miljarden in windparken op zee gestoken gaan worden, dat lijkt mij geen goede zaak.

 17. is idd wel waar maar voor sommige wagens kan dit niet denkik.
  als dit wat stevig is vrees ik daar niet zo voor(we hebben zelfst al gewon de sleutel onder de auto bevestigd met spanbandjes) 🙂

  maar dit zou ik toch ook nietmeer doen 🙂

 18. Tenzij je auto enkel zo’n kaart heeft kan het niet..

  Verder kan het voor iedere auto die een sleutel heeft waarmee de deuren ook open kunnen wat voor 95% van de auto’s geldt..

 19. Ik heb een pac-pac, dat is een waterdicht zakje. Daarin passen sleutels en kaarten van credit card formaat (bankpasjes, europees ID kaart). Ik heb er goede ervaringen mee. Ook mijn electronische autosleutel bleef er droog in. Maar het is altijd veiliger om inderdaad met een niet-eletronische sleutel het water in te gaan, en de electronische in de auto te verbergen.

 20. Windmolens zullen denk ik geen invloed hebben op de golven aan de kust die molens staan zo ver van de kust bovendien zullen miljoenen mensen er profijt bij hebben en nde natuur en het milieu .
  beetje ego om alleen maar aan je surfgolven tedenken

 21. Tobias, denk jij dat er morgen ochtend al een ”shortboardable” golf staat?

 22. Nooit autosleutels in de auto of in de buurt van de auto verstoppen. Neem gewoon je sleutel mee in een waterdicht zakje om je nek in je pak. Bij diefstal van de auto krijg je een groot probleem als je geen reserve sleutel kan overhandigen !!! Als je pech hebt wordt je zelf aansprakelijk gesteld en/of ben je gewoon alles kwijt. Sterker nog, als jou auto gestolen wordt en met die auto wordt vervolgens iemand schade aangedaan / ram-kraak of iets dergelijks dan kan je ook daar voor aansprakelijk gesteld worden !!!

 23. Kunst aan……op die golven kan iedereen surfen…..

  Surfen op NL chop is de kunst!

 24. Da’s dus echt de groots mogelijke onzin! Maar dan ook echt gewoon onzin!
  Een auto die op slot is wordt gezien als totale preventie tot waar ’t in jouw macht ligt.

  Maar neem jij ze vooral mee in je waterdichte zakje om je nek…

 25. Niet als je een sleutel in de auto laat liggen, de verzekering gaat jou aansprakelijk stellen ivm grove nalatigheid of ze de zaak dan winnen is nog niet gezegd. In 2011 zijn er veel auto’s in Scheveningen gestolen waarbij veel mensen behoorlijk in de problemen zijn gekomen.

 26. ‘belang was dat de enveloppe waarin de sleutel zich bevond van buitenaf duidelijk zichtbaar was’ – oftewel, als jij de sleutels in je auto laat maar deze uit zicht zijn, neem jij totale preventie voor zover in je macht ligt.

  En daarbij komt…Knal voor 300 eu toch gewoon een alarm in je auto. Niemand die ‘m dan probeert te jatten, al helemaal niet in Scheveningen.