Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 26 November 2013

28 reacties

 1. Webcam Texel. Wind N 3 bft.
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11262314.jpg[/img]

  Webcam Noordwijk:
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11262224.jpg[/img]

  Dat gaat ondanks laagwater vast wel ergens voor een mooi golfje zorgen vandaag!

 2. Vrijdag in de warme sector. Lekker warm (+10 graden)! Hoewel het dit weekend ook nog niet echt koud wordt. Nog even en het is kerst en nog niet een keer echt koud geweest. Surf’s up!

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/vrijdag12utc13.jpg[/img]

 3. Net terug van 2 uurtjes Parnassia.

  Was leuk, de wind was een beetje aanwezig maar het liep redelijk lekker door. af en toe borsthoge uitschieters.

 4. Oogbal Parnassia nu: niet geweldig te noemen. Nog niet mooi op de achterste bank en voorste bank ook niet geweldig. Toch maar ff erin, wieweet wat de achterste zo gaat brengen!
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/image-137.jpg[/img]

 5. Zuidkant vd maasvlakte liep vanmorgen erg mooi, heup tot schouderhooge lange rechtse golf. Tussen half 11 en half 12 zelfs helemaal windstil en superclean!

 6. De zuid was vanmorgen van 8 tot 10 best leuk te surfen. redelijke cleane golven tussen waist en head high.

 7. Ik was in Zandvoort vanmiddag (als enige) en de golven waren geweldig in hoogte en kracht, alleen was er een enorme stroming. En normaal gesproken mocht ik me omkleden op het toilet van strandtent Thalassa, maar dit keer begon de eigenaar (denk ik) daar toen ik binnenkwam ineens vanuit het niets te schreeuwen tegen me dat ik idioot was te denken dat ik daar naar binnen mocht en dat hij niets van surfers moest hebben. (de toestemming kwam van ander personeel) Gaat hier dus allen nooit heen en bespaar dit jezelf. Moest nu buiten in de wind omkleden en zat met natte badkleding onder m’n kleren :S Nu in de warme douche! 😀

 8. vanmorgen tussen 10 en 11 met 1 ander iemand in wijk behoorlijk hoog en rommelig maar toch best leuk. niet te veel wind.

 9. Ik heb een waterdichte en absorberende stoelhoes gemaakt die tot op de vloer doorloopt en dus ook lekwater van je voeten opvangt. Zo rij ik met wetsuit aan naar zee en weer terug naar huis.

 10. Parnassia was uiteindelijk nog leuk geworden! De wind ging eruit en de golfjes kwamen lekker binnen! Wat strandtenteigenaars betreft, wij hadden vandaag een slechte ervaring met de baas van parnassia: wij buiten omkleden en vragen of we de tas binnen mogen zetten maar was absoluut niet mogelijk en er kon ook geen spatje empathie vanaf. Uiteindelijk de tassen op het stand in de regen moeten leggen. Ook geen aanrader dus. Je zou toch denken dat men op het strand juist relaxed is. Anyway, wel stoked door de surf vandaag 🙂

 11. @roon
  ik heb gewoon een groot stuk bubbeltjesplastic en n handdoekje in de auto liggen. voldoet prima en is nog lekker warm ook.

 12. Om in het kader te blijven van gezamelijke acties, sturen we wel allemaal even een beterschaps bericht en kaartje aan Frans Sjudorans die zo gewond is geraakt in de dappere heldhaftige strijd tegen de hordes aanvallende golven, en daardoor tijdelijk uitgeschakeld is.

  BIj deze is ook de “surfpurpelhart” aan hem uitgereikt.

 13. Je kan je toch ook gewoon buiten omkleden? Handdoek mee en een plastic tasje en klaar ben je. Of zijn we daar tegenwoordig allemaal te preuts voor? Geef toe, als het vriest is het soms wat koud maar hoort er gewoon bij toch. Ondanks dat ik het niet vriendelijk vind van de strandtent eigenaren lijkt het me voor hen geen verplichting en hebben ze er vrij weinig mee te maken.

 14. Ik kleed me altijd buiten om en laat me troep gewoon achter in de auto, ik weet niet beter.
  Ik heb wel seat-covers, maar ga zelden terug in pak..

 15. Ik heb me met zowel met kiten als met surfen nog nooit binnen omgekleed, ik zie het punt ook niet zo. Plus ik zou me erg ongelukkig voelen als ik pech oid krijg en ik dan in mn natte wetsuit langs de vangrail sta.

 16. Een strandtenteigenaar heeft gewoon geen zin in hordes surfers die de toiletten nat en vol zand achterlaten en daarna vrolijk hun meegebrachte boterham voor de deur op gaan zitten eten.
  Zij hebben wel wat beters te doen.
  Het kan sowieso nooit kwaad als je het toch wilt proberen eerst een tostie en een bak koffie te bestellen en daarna vriendelijk te vragen of je je ergens om kan kleden….
  Toegegeven, eigenaar Thalassa is niet de meest tactvolle man in ZVT.
  Bij Tijn heb je waarschijnlijk meer kans

 17. Aangezien de helft van t personeel en de eigenaren zelf ook surfen wordt je bij ons zeker niet weggestuurd.

 18. Nutuurlijk is een strandtent eigenaar niet verplicht om ons te faciliteren. Maar ik kan mij niet zo goed inleven in mensen met zo weinig empathie. Volgende keer komen we bij jou langs, Tijn!