Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 25 December 2012

19 reacties

 1. Vrijdag zou er ook iets van noordelijke deining kunnen staan veroorzaakt door de lagedrukgebieden die woensdag en donderdag bij Noorwegen liggen. Hopelijk knalt de offshore er pas later op de dag in.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/20121228swell10s.jpg[/img]

 2. He iedereen prettige kerstdagen toegewenst en een te mooie surf voor 2013,tobias bedankt voor je goede voorspellingen en keep the stoke alive!!

 3. Fijne kerstdagen alle trouwe volgers en bezoekers. Ik schrijf even geen nieuwe weerupdate ivm de kerstdagen alhoewel het toch niet erg lijkt te veranderen t.o.v. de bovenstaande verwachting. Donderdag-middag gaat de wind er uit. Vrijdag kans op kleine noord-swell en niet veel wind. Surf’s up!

 4. Weet iemand misschien of je donderdag met een fish kan surfen in hvh of wordt het daarvoor te laag? Net een nieuw boardje dus wil het even uittesten :). En tobias thnx voor alle voorspellingen dit jaar en ga zo door!!!

 5. Heey iedereen, ik was zondag gaan surfen in Egmond en toen ik mijn pak uit deed zat er allemaal uitslag over mijn hele arm. Dat ging na een dag weer weg, maar mijn oog is ook ontstoken. Ik vroeg mij af of iemand hier ervaring mee heeft en wat dan het beste is om te doen, gwn oogdruppels halen of even bij de dokter langsgaan?

  Voor de rest fijne kerstdagen iedereen!

 6. iemand die weet of het wat is in noord frankrijk ? De swell richting lijkt me goed te , maar kben er nog nooit geweest.

  grz

 7. Laatste tijd blijken de golven met vloed te slap te zijn. Vroeger moest je erin ca. 2 uur voor hoogtij. Tegenwoordig kun je beter gaan met eb…

 8. Goeie SUP sessie gehad met hoogwater op FOX-spot , Belgische Kust, zonnetje van de partij . Setjes waren clean juist na hoogwater , wind zat off shore. Hopelijk morgen meer van dat.

 9. Hopelijk gaat de wind nog niet vrijdag nacht hard uit het zuiden waaien maar wacht die wind nog eventjes zodat vrijdag ochtend een mooie mag worden :)!

 10. Ok, vanaf 15.30 een prima uurtje gehad bij wijk; heup tot schouder? hoog, krachtig en nog best wat lange lijn. morgen weer!

 11. Voor aanstaande Maandag (oudejaarsdag) zijn de voorspellingen voor Domburg erg gunstig zie ik. Laag water valt dan ook tijdens daglicht in de ochtend.

 12. @wouter, ik denk het wel, zou me niks verbazen, is ook niet de eerste keer dat daar een overstort is geweest.