Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 24 April 2012

20 reacties

 1. Boei J06, een 150km van de westkust en K13 / 100 km. Eens kijken wanneer de boei op de IJmuiden Munitiestortplaats deze stijging ook weergeeft.

  Deze eerste twee, van de J06 en de K13 boei, zijn printscreens van de ochtend. De IJmuiden Munitiestortplaats is realtime boeidata en wordt ieder uur geupdate.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11mm52013508.jpg[/img]

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/13mm54013516.jpg[/img]

 2. Mensen,

  Ik ga naar de Vendee binnenkort. Iemand nog goede tips voor een camping met een surfspot voor de deur?

  Thanks

 3. @Thomas: Hele goede ervaringen met: Camping les Les Dunes. Ligt erg gunstig voor de diverse spots daar. En een meer knusse camping is Les Cypres in St Croix. Met een redelijk lege line-up voor de deur. Maar sowieso hoopjes campings daar.

 4. Was heerlijk clean vandaag te zandvoort, en op een gegeven moment ook nog prima hoogte! Stoked dus!

 5. Wilde nog even laten weten dat de swell op Texel gisteravond goed doorkwam met hoog water (heb laag water eigenlijk niet gezien). Mooie lange lijnen, geen wind, sommige sets een meter hoog, wel erg mellow -> idd longboard of de gevorderde shortboarder. Tnx tobias voor mn 1e nl-surf van het jaar!

 6. gisteren bij beachclub habana op kijkduin zag ik een paar mooie knie hoge longboard lijntjes binnenrollen rond 17h, tegen 18h vernaggelde de wind het echter wel

 7. Ik net ook, maar iets zuidelijker. Heerlijke lange ritjes op m’n 6ft fish. De offshore in combinatie met afgaand tij maakte het lekker hol terwijl de golven mooi open bleven staan. Tunneltjes proberen te pakken, maar daar was het toch echt te klein voor. Nu weer lekker stoked inside, want buiten waait en regent het. Ik zal zo beginnen aan de forecast voor de Protest NK Surfour in Vieux Boucau.

 8. Tobias, weet jij of er een equivalent van surfweer.nl voor Engeland bestaat?
  Ik ga nl. volgende week die kant op en wil graag weten of ik beter voor de Noordkust of de Zuidkust van Cornwall opteer.

 9. Zou morgen in domburg even gaan kijken bij laag, maar vrees dat het te klein zou zijn.. ander scheveninge, zag dat er nu wat mensen inzaten? Zou het morgen op 1 van deze spots goed kunne worden?

 10. Morgen is het even ZZW 7 bft op zee. Dat is op Domburg nog steeds wel aflandig, maar niet zo aflandig als vandaag. Dus zijn er zeker wel golven. Scheveningen al wel een stuk hoger, maar voor jou ws. ook verder rijden.