Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 19 November 2013

13 reacties

 1. Een 1e koufront is vanochtend gepasseerd. Op het tweede zit pas echt een goede golfontwikkeling. Eigenlijk is het een trog, maar dat maakt in dit geval niet uit..

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11190503.jpg[/img]

 2. De kleur van de golfhoogte bij de Shetlandeilanden paste niet meer in de schaalverdeling en is daarom een vlekje groen en dus niet 0,5 meter.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11193648.jpg[/img]

 3. Ja, heb het woord donderdag nog even toegevoegd voor de duidelijkheid. En plaatje met de windsnelheden op donderdag 13:00. Geel is windkracht 4, oranje alleen verder op zee en is windkracht 5.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/11190057.jpg[/img]

 4. ik heb me trouwens prima vermaakt gisteren met opkomende tij op wijk twaren mooie cleane golfjes met mooie lijnen en bijna de hele ochtend alleen er in gelegen maar gelukkig werd het rond 13.00 wel gezelliger met al mijn maten in het water samen golven pakken echt zoals surfen bedoeld was een top dag dus 🙂

 5. Klinkt inderdaad veelbelovend! Jammer van die vergaderingen die dan in mijn agenda staan. Voordeel is dat ik dan geen tijd heb om de webcams te checken. Scheelt weer wat frustratie… Maar mag niet klagen want vorige week drie keer in het water gelegen 🙂

 6. Nah,om 16.00 lekkere klotsbakken op de noord..praktisch alleen, boardje gekopt,
  6hechtingen en mag een week het water niet in.niet mn beste sessie iig.

 7. Bij de piIer wat een end lopen het ziet er niet uit ik ga derin word meter teruggeklapt ik ga weer peddel peddel ja het lukt bijna net voor me breekt ie fk ik was er bijna weer peddel peddel ja ongelooflijk ik ben achter de branding ik pak een meesterhoge klapper zijwaarts achteruit dan eindelijk controle helemaal terug yihaa én dan weer opnieuw het blijft een te gekke sport zonder punten yihaa!!!