Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 18 September 2012

17 reacties

 1. Swell met een golfperiode van 9 a 10 seconden zo de Noordzee in, dat is natuurlijk nooit verkeerd. Het zegt alleen nog niets over de daadwerkelijke hoogte, maar flat zal het niet zijn. Dit kaartje is van woensdag op donderdag-nacht. Groene golf bereikt ons dus ergens op donderdag.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/13mm33015845.jpg[/img]

 2. Wat een heerlijke longboarddag op de scheve-noord,dit was 1 van mijn favoriete dagen,dit jaar!!

 3. het was op de Noord het uurtje dat ik erin lag van 12h30 tot 13h30 gewoon HEEL ERG LEUK, en niemand heeft hier wat aan, misschien TVT?

 4. Vanavond was het een klotsbak op Domburg. Begin van de avond waren er nog mooie golven maar later werd het steeds minder.

  Het ziet er gunstig uit voor morgen avond!!!

 5. Wijk was van 18 to 20.00 een pittige dobber.
  Enorme onshore stroming met 2 seconde dikke bakken op je pad..
  slechts 2 keer naar achter gekomen en een hele dikke rit .. kapot

 6. dinsdag avond 5 uur strand en zee voor ons 2en alleen: donkere wolken, schuimende koppen. met WK 6 met 3 meter schuim in je handen in de regen gezandstraald naar de zee (proberen) te lopen. golven om de 2 seconden alle kanten op. klots blup spoelen en weer doorgaan. kleine monster zn nieuwe wintersuit en booties testen grijnzend van oor tot oor. dit is LEUK!! papa!! met je te zware kapote lijf op je board klauteren en je zoon achter elkaar staand voorbij zien komen in de witte rommel. Aap leent mijn board, gaat staan en loopt van voor naar achter over het board. topavond 😉

 7. @Bejaarde: mooi is dat he! die kleintjes hebben niets nodig om een golfje te pakken en ze leren het zo vlug, mn dochter is 6 en surft op de kleinste golfjes echt super ben benieuwd hoe ze surft over 5 jaar….

  @Wieske was leuk he, heb zin in vanavond!

 8. @japser: mijn aap is 11 en wil heeeel graag. dus als dat betekent dat deze ouwe lul mee het water in moet en het ook moet leren is dat prima. lekker buiten spelen altijd goed.

 9. @sheepo: geef mij een goed forum dan waar je goed kan ouwehoeren. ontopic: vrijdagmiddag MV2. zondag HVH volgens de voorspellingen 😉

 10. Ja softop van de sportshop! Ze kan deze net tillen/slepen…

  @sheepo het is volgens mij de gehele dag goed te doen maar vanavond valt de wind weg dus dan is het nog beter….