Nuttige surfweer info:

Het Surfweer van Dinsdag 17 April 2012

26 reacties

 1. Wijk centrum gewoon lekker van 1900-2100uur: lange cleane linkers, helemaal content

 2. Ja Scheef was net mooi clean en lange lijnen, kracht was minder, maar toch nog een paar mooie lange ritten gemaakt.

 3. Het westland was ook weer lekker
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_6812.jpg[/img]
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/IMG_6813.jpg[/img]

 4. niets zo veranderlijk als golven.. trek vast wel weer aan loop van volgende week.ideaal dus om te peddelen als een wilde, beetje strength building, heb met me luie hoofd geloof ik gister wel wat gemist nog aan de fotos van westland te zien

 5. Is toch ook zo? De komende dagen met laag water golven tussen de strekdammetjes in Noord-Holland. In de loop v/h weekend swell van ver. Van heel grote betekenis zal het echter niet zijn, maar beter iets dan niets.

 6. Of zonder strekdammen, Noordwijk vanmorgen via http://twitter.com/SurfNoordwijk :
  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/10mm43013355.jpg[/img]

  Domburg pakt dit soort swells helaas niet, omdat de afstand te kort is en de wind te aflandig. Dus helemaal niets voor daar vanavond.

 7. er zou als het goed is toch nog wat door moeten komen van het weekend toch? niet veel hoogte, maar rond de 1,3 meter?

 8. @Lars…1.3 meter gaat het zeer waarschijnlijk niet worden. Alleen het Amerikaanse model laat er zondag ZW5-6 overheen staan en dan zou het misschien 1.3 meter chop kunnen geven. Zaterdag waarschijnlijk een pancake met uitzondering van een enkel anklesnappertje.

  Cheers,
  L@rs

 9. Tobias,
  Is het een idee om de forecast iets meer regio gericht te doen?
  Nu las ik ook dat er golven zouden zijn, maar dat is dan in heel nederland. Vind het wat verwarrend. Dat hakt er nogal in, dat er niks te surfen is… hier in Den Haag.
  Groetjes

 10. Ijmuiden was van 11.00- 13.30 best vermakelijk .. Enorme chop/klots met her en der enorme zuigende happerts met genoeg kracht, als je op tijd ’n bocht kon inzetten waren het snelle agressieve ritjes ..

 11. Is het een idee om de forecast beter te lezen? “Morgenochtend nog de laatste kans in het noorden.” Dat is niet Den Haag. Ik vind het weerbericht doorgaans erg duidelijk wat betreft de regio’s.

 12. Windrichting natuurlijk wel helemaal lekker voor Altdorf. De swell is wel heel erg zuidelijk, dus maar de vraag of íe aan gaat komen op het strand. Die andere optie zou misschien nog wel wat kunnen doen.
  In de avond is het laag water.

 13. hey tobias,

  die condities van de foto van scheef was het gewoon zuiden wind, of zuid-zuidwest, en wat waren de knopen ongeveer, als je het nog kan herinneren…..

 14. Wind 28 knopen, stoten tot 38 knopen uit zuid. Ik bewaar alles.

  [img]https://surfweer.nl/wp-content/uploads/20mm12013378.jpg[/img]

 15. oei – dat kaartje is wel heul erg handig – kracht, stoten en richting in één.. waar haal je die nu weer vandaan als ik vragen mag…?